Ale dojechać musi...No może ja będę "żył" <ok>benjy2 pisze:Maszu pisze:ja prawdopodobnie odpadam z kartow... nie bede w stanie cos mi sie wydaje... :roll: :mrgreen:
Ojj tam ojj tam na kartach moze nie będa sprawdzac alkomatem To "udawaj" trzeźwego a krzywdy i tak sobie nie zrobisz
[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
ze sloneczkiem ma byc podobno krucho w te niedziele. ja to mysle ze nie ma co sie rozdrabniac i trza walic od razu na 1400 na Modularna, tym bardziej ze czesc z nas bankowo bedzie jeszcze wczorajsza wiec zawsze to pare minut wiecej na 'znalezienie srodka ciezkosci'.benjy2 pisze:To jak robimy z kartami ??? o 13:00 przed fortem wola na słoneczku :mrgreen: i potem wszyscy na 14 do RCW ?
:!: :!: :!: :!: :!:
Pamietajcie jednakoz co pisalem przedwczoraj - rezerwacje przyjmuja dopiero 48h przed jazda wiec dopiero jutro powiem Wam na 100% czy tor jest wolny. Rezerwacje zrobie na 12 osob (tyle moze zaklepac klient indywidualny) i podpytam co jesli bedzie nas wiecej bo naraz moze wjechac na tor 20 wozkow. Dla tych co nie czytali cennika na stronie RCW przypominam koszty:
- jazda - 40PLN / 12 min, rezerwuje jeden bieg
- kominiarka pod kask - 10PLN, chyba ze ktos ma swoja. kominiarki sa wielokrotnego uzytku.
-
- Forum Audi 80
[center]Uwaga! Achtung! внимание![/center]
dostalem potwierdzenie rezerwacji toru, widzimy sie jutro o 1400 pod RCW a tor jest nasz od 1430 wiec przybywajcie punktualnie! kto sie dzis nie bedzie oszczedzal niechaj jutro zdrowieje cierpem i na jednej nodze.
mam nadzieje Maszu ze wybaczysz mi izesz zostawiam Cie bez konkurencji w zawodach w przekrzykiwaniu niedzwiedzia ale nawinawszy dzis prawie 1000km jestem dentka i upodlilbym sie jednym piwem :mrgreen: niemniej jednak Najlepszejszego <ok>
z ciekawostek - oto gdzie my dzisiaj byli i co widzieli: klik
ten w okularach i nie Kacper to Kolega skoti
dostalem potwierdzenie rezerwacji toru, widzimy sie jutro o 1400 pod RCW a tor jest nasz od 1430 wiec przybywajcie punktualnie! kto sie dzis nie bedzie oszczedzal niechaj jutro zdrowieje cierpem i na jednej nodze.
mam nadzieje Maszu ze wybaczysz mi izesz zostawiam Cie bez konkurencji w zawodach w przekrzykiwaniu niedzwiedzia ale nawinawszy dzis prawie 1000km jestem dentka i upodlilbym sie jednym piwem :mrgreen: niemniej jednak Najlepszejszego <ok>
z ciekawostek - oto gdzie my dzisiaj byli i co widzieli: klik
ten w okularach i nie Kacper to Kolega skoti
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80