Witam i zapraszam na krótką fotorelacje z wyścigu górskiego w Rościszowie Zdjęcia są w dużych rozmiarach ale mam nadzieję że nie będą się długo wczytywać
Na początku pojawiły się słabsze samochody...
Gdy na trasie pojawiły się Polonezy... to ludzie zaczęli łapać się za głowy :mrgreen:
Później przyszedł czas na troszkę mocniejsze autka...
Na trasie pojawiły się konkretne "bolidy" ale panowie nie za bardzo radzili sobie z jazdą :mrgreen:
Potem panowie się opanowali i lepiej wchodzili w zakręty
Po Lancerkach pojawiły się najbardziej oczekiwane samochody tegorocznego wyścigu...
Skoda Fabia WRC
Na koniec kierowcy ładnie się pożegnali z kibicami... i pojechali do domu :mrgreen:
Atmosfera była bardzo miła no i nie obeszło się bez przejazdów zakrętów bokiem w wykonaniu BMW i Fabii WRC
PS - Żeby IC69 nie myślał że tylko na Bemowie była F1 :mrgreen: :mrgreen:
Pozdrawiam :mrgreen:
Fotorelacja - Wyścig Górski Rościszów [ 56K WARNING]
szkoda ze sie nie zgadalismy bo bylem tez na tym wyscigu, latalem z zielonej kamizelce Foto/Tv i niebieskiej czapce moze gdzies mnie widziales, podczas ostrego hamowania tego lancera ja stalem na PO28 czyli doslownie kawaleczek od ciebie :mrgreen:
A niebawem wideorelacja z wyscigow na stronie
www.wyscigigorskie.pl
Byles w sobote i niedziele?? W sobote spoko bylo po wyscigu kolo 23 zostalismy zaproszeni Do Dudy na grilla, posiedzielismy sobie troszke z zawodnikami byla mega atmosfera, Jania sie smial ze jak jechal KIA to ludzie mu poklony skladali bo mysleli ze dziewczyna jedzie :mrgreen:
A niebawem wideorelacja z wyscigow na stronie
www.wyscigigorskie.pl
Byles w sobote i niedziele?? W sobote spoko bylo po wyscigu kolo 23 zostalismy zaproszeni Do Dudy na grilla, posiedzielismy sobie troszke z zawodnikami byla mega atmosfera, Jania sie smial ze jak jechal KIA to ludzie mu poklony skladali bo mysleli ze dziewczyna jedzie :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 20 sie 2007, 19:25 przez labek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja byłem w sobotę i niedziele... Było naprawdę bardzo fajnie
Napisz czym robisz zdjęcia i jak możesz to wrzuć też swoje
Hehe to koleś z mojej ekipy z którą byłem tak robił :mrgreen: Najpierw krzyczał do do niej: Dajesz IZA!! a jak sie okazało to miała chyba na imię Asia - :mrgreen: Potem widziałem ją jak jechała w Alfie Romeo a jej Kijanką jechał jakiś koleślabek pisze:Jania sie smial ze jak jechal KIA to ludzie mu poklony skladali bo mysleli ze dziewczyna jedzie :mrgreen:
Napisz czym robisz zdjęcia i jak możesz to wrzuć też swoje
Mialo byc w sobote i niedziele ( juz to poprawilem ) dni mi sie porabaly
Ja krecilem kamera filmy beda na youtube pod koniec tygodnia bo dzisiaj jada do montowania
Jania jechal w sobote alfo a asia KIAnka a na drugi dzien sie zamienili autami bo Jania chcial sobie klase zrobic.
Malyszczycki pobil rekor toru w sobote ktory byl ustanowiony przez Pawla Dydke a w niedziele jeszcze go pobil nowy rekor to 2:04:XX nie pamietam ile setnych, trasa miala dlugosc 4050 metrow czyli srednio jechal 120 jakos :shock:
Ja krecilem kamera filmy beda na youtube pod koniec tygodnia bo dzisiaj jada do montowania
Jania jechal w sobote alfo a asia KIAnka a na drugi dzien sie zamienili autami bo Jania chcial sobie klase zrobic.
Malyszczycki pobil rekor toru w sobote ktory byl ustanowiony przez Pawla Dydke a w niedziele jeszcze go pobil nowy rekor to 2:04:XX nie pamietam ile setnych, trasa miala dlugosc 4050 metrow czyli srednio jechal 120 jakos :shock: