[B4 Coupe]DEPO Lampy zespolone przód gdzie kupić
[B4 Coupe]DEPO Lampy zespolone przód gdzie kupić
Witam, muszę zrobić porządek z wyglądem swojej furki a przede wszystkim muszę zmienić lampy przednie bo stare wogule już nie świeca i maja połamane wszystkie uchwyty ale mniejsza o to, chciałem kopić nowe zmieniki z tego co wyczytałem to ze Depo są dość przyzwoitej jakości za przyzwoita cenę, tylko nigdzie nie widziałem ich do kupienia wszystkie inne tak, ale takich jak moich zespolonych nie znalazłem
Wogule depo produkowało zespolone lampy do B4? Jeśli tak to gdzie je kupie najlepiej wysyłkowo ewentualnie gdzieś w Warszawie?
Wogule depo produkowało zespolone lampy do B4? Jeśli tak to gdzie je kupie najlepiej wysyłkowo ewentualnie gdzieś w Warszawie?
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
ogarnąć się napewno da ale efekt będzie kiepski i znawcy będą się wypowiadać że miałeś dzwona z przoduFilipek pisze:hmm to się troszkę podłamałem... a jak bym wrzucił dzielone lampy od b4 to chyba by dało rade jakoś to ogarnąć pozycje w kierunkach!? tylko ze takie pogorszy wygląd:-/
A może jest na to jakieś lepsze rozwiązanie mam do dyspozycji 350zł? jakieś pomysły?
350zł?? za tyle może dobry spawacz naprawić ci lampy a chromiarz odbłyśniki, dołożysz jeszcze trochę i spolerujesz szkła z zewnątrz a lampy będą jak nowe
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
tutaj masz ogłoszenie klubowicza wal do niegoFilipek pisze:No nic pewnie poszukam w dobrym stanie używek
https://audi80.pl/sprzedam-lampy-zes ... t53476.htm