B3 ABK
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Panie spamu w tym temacie to nie żałowali... :roll:
http://img88.imageshack.us/f/sdc11303b.jpg/
Chyba nie widziałeś okropnej maski :mrgreen:KoralB3 pisze:Pochwalę się że jutro jadę oglądać maskę do mojej niuni :mrgreen: Moja jest tak okropna że nie mogę na nią patrzeć
http://img88.imageshack.us/f/sdc11303b.jpg/
Tighe, oj na prawde zobaczył byś moją .. :roll:
keczy, no wiesz mój baardzo dobry lakiernik ze Strykowa tłumaczył się tym że przez tydzień nie miał światła u siebie w garażu .. i wyszło jak wyszło . Ale chyba było na prawdę ciemno bo nawet mi uszczelkę maski pomalował w kolor <ok>
Dzisiaj podjechałem po nowe boczki w eko <ok>
Moje są tak upieprz%$@ że szok poza tym materiał jest strasznie wyjechany już ..
Przy okazji zgarnąłem też pompkę do sprysków bo moja chodzi jak chce :roll:
A w poniedziałek dotrze do mnie nowe radyjko bo moje straciło żywotność
zapraszam do komentowania
keczy, no wiesz mój baardzo dobry lakiernik ze Strykowa tłumaczył się tym że przez tydzień nie miał światła u siebie w garażu .. i wyszło jak wyszło . Ale chyba było na prawdę ciemno bo nawet mi uszczelkę maski pomalował w kolor <ok>
dzięki, no ale bez przesady .. :roll:keczy pisze: KoralB3, zbierasz te graty i jak sie uzbiera to bedzie niezla suczi <ok>
Dzisiaj podjechałem po nowe boczki w eko <ok>
Moje są tak upieprz%$@ że szok poza tym materiał jest strasznie wyjechany już ..
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
KoralB3, będziesz musiał trochę czasu poświęcić na poprawkę :roll:
Powodzenia w działaniu <ok>
Ps. dziś zmieniałem pompkę od sprysków w B4 z czujnikiem poziomu płynu u klienta i zamiennik kosztował 34.40zł (cena dla mnie 29zł więc nie tak strasznie ):-P
Powodzenia w działaniu <ok>
Ps. dziś zmieniałem pompkę od sprysków w B4 z czujnikiem poziomu płynu u klienta i zamiennik kosztował 34.40zł (cena dla mnie 29zł więc nie tak strasznie ):-P
Ostatnio zmieniony 26 mar 2011, 19:07 przez Apocalipto, łącznie zmieniany 1 raz.
Cieszę się że mogłem pomócKoralB3 pisze:Dzisiaj podjechałem po nowe boczki w eko <ok>
Jakby co to mam całą audice na części
Ostatnio zmieniony 26 mar 2011, 20:53 przez adam łódź, łącznie zmieniany 1 raz.
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt: