Płaski klucz/przecinak i młotkiem naparzać aż się nie porusza śruby (klucz/przecinak przyłożyć pod ostrym kątem do krawędzi łba śruby, nie ma bata, musi puścić). Śruby do wyrzucenia ale puszczą.Marcin_89 pisze:nie dało rady odkręcić śrub trzymających dolne koło pasowe)
Taxi 1.6D - 700 000 km
Zabraliśmy się z kolegą za rozbiórkę wykładziny u mnie i zakonserwowanie od wewnątrz podłogi. Bałem się zdejmować wykładzinę, no ale chyba trzeba było to zrobić
Dziś wymazałem Bollem cały bagażnik oraz podłogę wewnątrz.
Kupiliśmy z kolegą taką matę wygłuszającą w Castoramie za niecałe 40zł, spokojnie wystarczy do wyklejenia bagażnika i podłogi (starą matę wyskrobałem i wyrzuciłem na śmietnik, bo była wilgotna )
i rodzynek podłogi :
Jutro składamy wykładzinę i te maty.
Po wymianie uszczelki pod głowicą jest ok.
Łooo, nawet nie wiedziałem, dziś mija rok od zakupu Audi <urodziny>
Dziś wymazałem Bollem cały bagażnik oraz podłogę wewnątrz.
Kupiliśmy z kolegą taką matę wygłuszającą w Castoramie za niecałe 40zł, spokojnie wystarczy do wyklejenia bagażnika i podłogi (starą matę wyskrobałem i wyrzuciłem na śmietnik, bo była wilgotna )
i rodzynek podłogi :
Jutro składamy wykładzinę i te maty.
Po wymianie uszczelki pod głowicą jest ok.
Łooo, nawet nie wiedziałem, dziś mija rok od zakupu Audi <urodziny>
Włożone turbo - 26.06.2011r.
Dziś na zlociku pod Słupskiem Audi otrzymało turbo. Narazie na tylną klapę
i jeszcze zdjęcie mojej lali
W zeszłym tygodniu zmieniłem cały alternator (po raz drugi, ale tym razem samemu), po 10 miesiącach wysrał się/spalił w środku alternator po kompletnej regeneracji :evil:
Dziś 120 leciałem i coś nie chciała zbytnio iść więcej, w końcu po jakichś 10 sekundach jak zaczęła, to już odpuściłem
Dziś na zlociku pod Słupskiem Audi otrzymało turbo. Narazie na tylną klapę
i jeszcze zdjęcie mojej lali
W zeszłym tygodniu zmieniłem cały alternator (po raz drugi, ale tym razem samemu), po 10 miesiącach wysrał się/spalił w środku alternator po kompletnej regeneracji :evil:
Dziś 120 leciałem i coś nie chciała zbytnio iść więcej, w końcu po jakichś 10 sekundach jak zaczęła, to już odpuściłem
Ostatnio zmieniony 27 cze 2011, 08:59 przez Marcin_89, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale to dla zmyłki, ludzie stojący za mną zobaczą, że to legendarne Audi 80 turbo i zaczną robić pod siebie :lol:eSPe pisze: te turbo to chyba razem powinno być ciurkiem
Może jakieś ukoronowanie, laury, kwiaty, upominkiwujo1 pisze:jak tak polukałem po klubie to chyba masz audi z największym przebiegiem czyli mamy kolejny rarytas na klubie
Na 80% jestem pewien, że przebieg jest jeszcze większy
Taki rarytas to dużo warty jest