AUDI80 B4 1.9TD SPRZEDANE, można zamknąć temat
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
tomekk666, hmmm no cóż może jkos płynniej mu idzie wszystko, ale niestety mechanik spartaczył robote gdyz cięzko odpala i jednak nie tak jak wcześniej , nie jest odpalanie na dotyk niestety, ale juz nie mam siły do niego jeżdzic bo tak nie umie tego ustawic, jak bede robic 90KM to wtedy trzeba będzie zapłon i dawke idealnie zgrać, żeby wszystko pieknie działało i odpalało, ni i miałam brak oleju w skrzyni biegów 1l dolane było, i tłucze mi skrzynia, ale jak wysprzęgle to pięknie i cicho chodzi autko
koleżanko jedz i się kłóć; z tego co piszesz wydaje mi się, że możesz mieć źle ustawiony rozrząd i dlatego są problemy z zapalaniem. Jeżeli spierdzielił to niech poprawia do skutku :evil: Takie moje zdanie, a zrobisz jak będziesz chciałaalicjaaa pisze:hmmm no cóż może jkos płynniej mu idzie wszystko, ale niestety mechanik spartaczył robote gdyz cięzko odpala i jednak nie tak jak wcześniej , nie jest odpalanie na dotyk niestety, ale juz nie mam siły do niego jeżdzic
tomekk666, he he wiesz ja juz mam dośc tego mechanika jak narazie, i jego lewe podrywy do mojej osoby, no i auto lekko szarpie czasem jak jest zimne, skrzywił mi rurke do pomiary poziomu oleju, połamał troche ta osłone co jest nad chłodnicą, gdzie jest napisane nie opierać się, ale ogólnie no zrobił wszystko tylko no nie radzi sobie zzaawansowanymi ustawieniami
andi77, a no wyszło, że jeżdzi nawet dobrze, ale dalej nie miałam jak się spotkac z tym dziwnym mechanikiem, który pewnie i tak nie bedzie potrafił zrobic wszystkich podstawowych ustawień jak powinny być, żeby auto paliło znowu na dotyk i nie szarpało , jak będzie przypływ gotówki to pojade do normalnego, który wszystko ustawi jak powinno byc.
A dzisiaj zmieniłam oponki na letnie i niestety kasa która była na nowe laczki na alusy poszła na wsześniejsze zdarzenie i trzeba było sie przeprosic ze stalowymi niestety :-x
A dzisiaj zmieniłam oponki na letnie i niestety kasa która była na nowe laczki na alusy poszła na wsześniejsze zdarzenie i trzeba było sie przeprosic ze stalowymi niestety :-x