[A6 C4] ~Mongolski vagON
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
http://otomoto.pl/audi-a6-avant-C17801347.html ee panie, co pan?
powiem tak, komfort nieporownywalny ;d ja tez jestem osoba nie małej postury i spokojnie w mozna sie kulac w zimowych kurtkach itp;p ogolnie jestem bardzo zadowolony z miejsca w aucie;]
co do sensu uzytkowania 1.9 w c4 - duzo osob zadaje mi takie pytanie z lekka szyderą, nie widze powodu i mimo, ze nie stosuje takich praktyk, mysle ze spokojnie ze zdrowym 1.9 w c4 mozna rownac sie z b4 <ok>
co do sensu uzytkowania 1.9 w c4 - duzo osob zadaje mi takie pytanie z lekka szyderą, nie widze powodu i mimo, ze nie stosuje takich praktyk, mysle ze spokojnie ze zdrowym 1.9 w c4 mozna rownac sie z b4 <ok>
to prawda:) i dlatego tylko preferuje takie auta jak audi 80 z silnikiem 1z audi c4 z 2,5tdi i 1,9tdi audi a3 do 2000roku a reszta to kichaMongolski pisze:powiem tak, komfort nieporownywalny ;d ja tez jestem osoba nie małej postury i spokojnie w mozna sie kulac w zimowych kurtkach itp;p ogolnie jestem bardzo zadowolony z miejsca w aucie;]
zawsze mozna załozyć i wybrać: turbo, chip,wtryski, icek i jezdzić na wiekszym kopie
ewentualnie rezystorek ;p
generalnie miałem okazje wczoraj pojezdzic a3 i ciezko zapiac pasy bo podłokietnik przeszkadza, ale dla jednej osoby jest w sam raz, bo we 2 juz nidyrydy
ps
co do silników, to sa przedewszystkim niezawodne i oszczedne, z moca tyz nie jest tak zle -to "rakieta" jest, porownojac np do w210 2.5diesel <ok>
ps
co do silników, to sa przedewszystkim niezawodne i oszczedne, z moca tyz nie jest tak zle -to "rakieta" jest, porownojac np do w210 2.5diesel <ok>
Ostatnio zmieniony 21 mar 2011, 08:08 przez Mongolski, łącznie zmieniany 1 raz.
Jedną taką osobą byłem ja :mrgreen: ale sam chciałbym takie autko (i będzie kiedyś) z tym motorkiem do przysłowiowego toczenia sie ... piękne auto Myślę ze spokojnie powinieneś sprzedać swoją niunie Mongolski (tylko troszkę cierpliwości), bo często przeglądam oferty i cena 12 tys od forumowicza/klubowicza czyli auto zadbane to nie jest według mnie wygórowana aż nad....Mongolski pisze:co do sensu uzytkowania 1.9 w c4 - duzo osob zadaje mi takie pytanie z lekka szyderą
P.S. Mongolski do czego ty sie chcesz przesiąść.... A3 z A6 ... normalnie przepaść