AUDI-PORSCHE RS2 [AVANT 80 B4]
Wczoraj w In Medio przegladałem gazete TopGear i jak zobaczyłem Marcina RS2 to odrazu pojawil mi sie usmiech na twarzy. Zaraz potem byl sms do Harrego z informacja. Powiem tak foty sa bardzo ladne i RS2-ka dobrze oswietlona jest, a sam artykul jak na 2 strony jest ok. Wspomniano w nim o najwazniejszych faktach produkcyjnych. Gratulacje kolego bo artykul w takiej gazecie to jest juz coś co sie malo komu zdarza. No to od wczoraj jestes sławny. Teraz wycieczki z Japonii beda sie fotografowaly przy twoim familien wagen na miescie. :mrgreen: )))
Dziękuję wszystkim :->
Audiczka miała być w grudniu i czekałem z poinformowaniem klubowiczów no ale wyszła w listopadzie. Co do artykułu nie wszystko się zgadza bo nie zostały naniesione moje poprawki :-x . Fotki były robione na wariackich papierach i może nie rzuca to wszystko na kolana ale sam fakt że zainteresowali się moim egzemplarzem napawa mnie małą dumką :mrgreen:
No i jest to przede wszystkim swego rodzaj pamiątka dla mnie, dzieci i wnuków <ok>
Dziadek Cinek będzie miał czym się pochwalić
Audiczka miała być w grudniu i czekałem z poinformowaniem klubowiczów no ale wyszła w listopadzie. Co do artykułu nie wszystko się zgadza bo nie zostały naniesione moje poprawki :-x . Fotki były robione na wariackich papierach i może nie rzuca to wszystko na kolana ale sam fakt że zainteresowali się moim egzemplarzem napawa mnie małą dumką :mrgreen:
No i jest to przede wszystkim swego rodzaj pamiątka dla mnie, dzieci i wnuków <ok>
Dziadek Cinek będzie miał czym się pochwalić
- michael80b3
- Forum Audi 80
TO znaczy, że masz czas, narzędzia i dużą wiedzę o 2.2T, które niestety czasem ma swoje fochy. A czasami trzeba coś więcej zrobić niż znaleźć dziurę w dolocie, albo wymienić termostat.cinekp82 pisze:Serwisuję w garażu.S2NAKE pisze:gdzie serwisujesz :?:
Nie pozwalam nikomu dobierać się do niuni
Jest to czystą przyjemnością dla mnie porobić przy autku.
No i chyba najważniejsze że jak zrobię sobie sam to wiem że jest zrobione raz a dobrze.
Szacun i do zobaczenia na zlocie.
PS: Jakieś graty masz zbędne? K24? Kolektory? Czipy? Etc?