[All] CB Radio - wybor i montaz
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Panowie chce kupić sobie taki zestaw :?: ma go ktoś może :?: jest wart tej ceny :?:
tti-tcb881-antena-sirio-ml145 albo cb-alan-48-plus-multi-antena-ml-145
tti-tcb881-antena-sirio-ml145 albo cb-alan-48-plus-multi-antena-ml-145
Ostatnio zmieniony 18 sty 2012, 12:42 przez barto-team, łącznie zmieniany 1 raz.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ode mnie tak: ten Alan 48 + SIRIO ML (a nie żadne Voice Krafty i inne podróby) to dobry wybór.
Poleciłbym Ci jeszcze radyjko yosan-pro-120-z-antena-sirio-ml-145 bo miałem z tym radiem styczność no i podświetlenie pasuje pod Audi
Poleciłbym Ci jeszcze radyjko yosan-pro-120-z-antena-sirio-ml-145 bo miałem z tym radiem styczność no i podświetlenie pasuje pod Audi
Ostatnio zmieniony 18 sty 2012, 12:42 przez Żelu, łącznie zmieniany 1 raz.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
kupiłem tego cb-alan-48-plus-multi-antena-ml-145 mam nadzieje, że nie będę żałował dzięki za pomoc Żelu,
Ostatnio zmieniony 18 sty 2012, 12:42 przez barto-team, łącznie zmieniany 1 raz.
barto-team pisze:kupiłem tego http://allegro.pl/radio-c...1507886276.html
Sunker to również podróba Zapytaj gościa o dostępność Sirio i możliwość dopłaty, z tego Sunkera nie będziesz zadowolony. Jakość jej wykonania beznadziejna, jak chcesz to wyjdę przed chatę i cyknę Ci fotkę tej antenki od sąsiada jak teraz wyglądaŻelu pisze:Alan 48 + SIRIO ML (a nie żadne Voice Krafty i inne podróby)
W lecie pojeździsz jeszcze na tej antenie, ale jak wyżej Żelu wspomniał jakość wykonania jest tragiczna. Mocniejsze opady deszczu, zimno to wszystko podziała na tą antenę. Dodatkowo jakość odbioru i nadawania jest taka słaba że kierowcy z dalszej odległości będą słyszeć więcej szumów i trzasków niż samego komunikatu. Zamień sunkera na sirio <ok>
Antenka ok, idealna do miasta oraz w trasę gdy nie potrzebujesz łączyć się z sąsiednimi miejscowościami 5-6 km z palcem wiadomo gdzie a w sprzyjających warunkach nawet do 10 to naprawdę dobry wynik jak na te długość.
Jeżeli interesuje Cie helikal to warto również wziąć pod uwagę duńską antenkę Pirat. Ciut lepsza bo ciut dłuższa (63 cm bodaj...).
Jeżeli interesuje Cie helikal to warto również wziąć pod uwagę duńską antenkę Pirat. Ciut lepsza bo ciut dłuższa (63 cm bodaj...).
[coupe]Zestaw CB
Chcę kupić swój pierwszy zestaw cb+antena magnetyczna. Budżet wynosi ok 200 zł więc w grę wchodzą raczej używane radia. Co możecie polecić w tej cenie?