Witam Was. Słuchajcie może jest mi ktoś w stanie pomóc otóż założyłem dzisiaj moduł bc. Mam do tego ten przycisk w konsolę środkową wraz z wiązką. Problem polega jednak na tym że zakończenie czyli wtyczka która wchodzi do licznika (bc) jest ucięta i nie wiem które kable wchodzą w który pin żeby to prażyło. Może ktoś dysponuje jakimś schematem do tego albo ma taki przycisk i podjął się sprawdzenia który kabel z przycisku idzie do którego pina we wtyczce...
Tak na ciekawostkę powiem Wam że wszystkie kabelki są jednego koloru (szare) co skomplikowało całą sytuację...
Czekam na odpowiedzi.
Pozdro
[ALL] Wtyczka do przycisku sterującego bc
-
- Forum Audi 80
[ALL] Wtyczka do przycisku sterującego bc
Ostatnio zmieniony 23 mar 2011, 21:50 przez MolibdynowyGość, łącznie zmieniany 1 raz.
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
w temacie schematy elektryczne sa schematy, w temacie rezanie manetka bc rowniez masz opis rezania i rozpiske pinow co prawda trzeba przeczytac kilkadziesiat postow ale to juz wina tych co zadawali po kilka razy te same pytania i sie temat wydluzyl, czy juz naprawde ciezko na to wpasc ?MolibdynowyGość pisze:Może ktoś dysponuje jakimś schematem
to ze kabelki sa tego samego koloru to nic, wazne aby piny sie zgadzaly z rozpiskami
-
- Forum Audi 80