[80 b4 ng] problem z tylnim zawieszeniem
[80 b4 ng] problem z tylnim zawieszeniem
witam. problem dotyczy tylnych kół. od jakiegoś czasu moje audi z tyłu wygląda jak obsypnik do kartofli. koła rozchodzą się a co za tym idzie, opony się drą od środka. słyszałem że przyczyna tkwi w tulejach tylnej belki,ale do końca nie jestem pewien. proszę o pomoc.
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt:
zygzyg, jeżeli 100zł to cena za robotę to jest w miarę przystępna. Tuleje polecam Lemfordera
siejek, początkowo też tak zrozumiałem, ale za 100zł (robota i części) to chyba nawet na chińszczyzne za mało, bo koszt 2 sztuk tuleji najgorszych jakie są dostępne to ok 30zł, a wątpie żeby któś to za 70zł wymienił :roll:
siejek, początkowo też tak zrozumiałem, ale za 100zł (robota i części) to chyba nawet na chińszczyzne za mało, bo koszt 2 sztuk tuleji najgorszych jakie są dostępne to ok 30zł, a wątpie żeby któś to za 70zł wymienił :roll:
Ostatnio zmieniony 22 mar 2011, 20:29 przez tomekk666, łącznie zmieniany 1 raz.
Problem polega na tym, że jak idziesz do sklepu czy mechanika i mówisz, że chcesz to czy tamto do Audi 80 to zaraz by Ci dali najgorsze i najtańsze gówno. A jak mówisz, że coś lepszego to robią oczy jakbyś się urwał z choinki.
Niezłe tulejki to są po ok. 70zł. Powiedzmy, że gość ma zniżkę w IC to i tak 100 z częściami to chyba hobbystycznie. Może Cię lubi?
Niezłe tulejki to są po ok. 70zł. Powiedzmy, że gość ma zniżkę w IC to i tak 100 z częściami to chyba hobbystycznie. Może Cię lubi?