[B3 1.6TD RA] potrzebny ON :D
-
- Forum Audi 80
Wiesz no ale co się dziwić jak ktoś kupuje diesla bo wszyscy sąsiedzi takie maja i udaje że coś wie to po pierwsze, po drugie nie ilość przejechanych km świadczy o wiedzy ani wiek tylko techniczna wiedza z zakresu działania silnika diesla a widać że Ty masz zerową a jak już będziesz sprzedawał te swoje samochody to daj znać żeby ludzie wiedzieli czego nie kupować
pozdro
pozdro
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
wiec zalalem swojego rzepakowym no i masakra ... jak jest zimno przy 0, to zapala jak traktor, a wszyscy mi mowia czy cos griluje, a moze cos smaze :mrgreen: naszczescie jest go niewiele w baku bo zrobilem pol na pol, i postaram sie go wypalic jak najszybciej bo na miasto odpada, ale na trase jak juz silnik zagrzany to czemu nie
Czyli jak przejadę milion km to i tak mało wiem/umiem niż ty po przeczytaniu instrukcji obsługi?! dziwny tok myśleniawolwerin222 pisze:Wiesz no ale co się dziwić jak ktoś kupuje diesla bo wszyscy sąsiedzi takie maja i udaje że coś wie to po pierwsze, po drugie nie ilość przejechanych km świadczy o wiedzy ani wiek tylko techniczna wiedza z zakresu działania silnika diesla a widać że Ty masz zerową a jak już będziesz sprzedawał te swoje samochody to daj znać żeby ludzie wiedzieli czego nie kupować
pozdro
to, że ktoś przejedzie milion km wcale nie znaczy, że ma mniejszą wiedzę od tego co przejedzie 50 tys. km ani na odwrót, są tacy co po przejechaniu kilkudziesięciu tysięcy km mają większą wiedzę niż tacy co zrobili milion i wcale nie oznacza to, że jak taki człowiek z większą wiedzą jak zrobi milion to stan wiedzy musi mu zmalećskoti pisze:Czyli jak przejadę milion km to i tak mało wiem/umiem niż ty po przeczytaniu instrukcji obsługi?! dziwny tok myśleniawolwerin222 pisze:Wiesz no ale co się dziwić jak ktoś kupuje diesla bo wszyscy sąsiedzi takie maja i udaje że coś wie to po pierwsze, po drugie nie ilość przejechanych km świadczy o wiedzy ani wiek tylko techniczna wiedza z zakresu działania silnika diesla a widać że Ty masz zerową a jak już będziesz sprzedawał te swoje samochody to daj znać żeby ludzie wiedzieli czego nie kupować
pozdro
a co do frytek to mają tylko jeden minus, a mianowicie są większe problemy z porannym odpalaniem
co do frytury <ok>
ale pamiętajcie :
no co nie położył ręki fiskus to NISZCZY wasze silniki
:mrgreen:
tu jest topic na cała sobote o jeździe na RME , OR
http://www.w114-115.org.pl/f/viewtopic. ... 3&start=15
pod koniec robię zwykły flame......
pozdro....
ale pamiętajcie :
no co nie położył ręki fiskus to NISZCZY wasze silniki
:mrgreen:
tu jest topic na cała sobote o jeździe na RME , OR
http://www.w114-115.org.pl/f/viewtopic. ... 3&start=15
pod koniec robię zwykły flame......
pozdro....
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
ja na razie o tym nie myślę bo mam furę uziemioną....
ale chodzi o to że "niby" OR jak stoi w wyłączonym silniku na tłoku to potrafi przejść przez pierścionki ( chodź z drugie strony to chyba jest bujda bo przecież jak wyłączysz silnik to pompa nie podaje paliwa na wtryski a te się nie otwierają......)
mat poczaj jeszcze w lidlu
ale chodzi o to że "niby" OR jak stoi w wyłączonym silniku na tłoku to potrafi przejść przez pierścionki ( chodź z drugie strony to chyba jest bujda bo przecież jak wyłączysz silnik to pompa nie podaje paliwa na wtryski a te się nie otwierają......)
mat poczaj jeszcze w lidlu
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80