Sprzedane
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dzięki ludziska za pochlebne opinie W przyszłym miesiącu najprawdopodobniej zagoszczą spryskiwacze reflektorów 8-)
górnik to, że pomalowałem ramkę reflektorów na czarno wynikało jedynie z faktu iż była cała oblepiona silikonem i zniszczona. Nie wyglądała zbyt estetycznie i trzeba by było dawać ją do metalizacji
Auto ma być utrzymane w koncepcji czarno białej i z tymi ramkami przód komponuje się z tylnymi treserami
górnik to, że pomalowałem ramkę reflektorów na czarno wynikało jedynie z faktu iż była cała oblepiona silikonem i zniszczona. Nie wyglądała zbyt estetycznie i trzeba by było dawać ją do metalizacji
Auto ma być utrzymane w koncepcji czarno białej i z tymi ramkami przód komponuje się z tylnymi treserami
Mój samochód i bez soczewek był ładnyKolczat pisze:no w koncu to forum zaczyna nabierac rumiencow, coraz wiecej ladnych samochodow ;]
dydo85 gdybym nie miał Treserów to z tą ramką reflektorów inaczej bym kombinował
PS. Wczoraj pokazałem ojcu jak wyglądają soczewki na aucie i stwierdził, że on też takie chce do swojej A80