W Krośnie są dziury w drogach głębsze niż Rów Mariański i nie widać na razie żeby coś miało się zmieć... szkoda mi tych felg Niki jeszcze nie mierzyłem ale dzisiaj założę tak na przymiarkę i zobaczę co i jak Ty też będziesz potrzebował dystansów? Czy już kupiłeś?
Bastek, dobrze jest, ale widzę chciałeś dać czarny akcent.
Jak dla mnie albo ori, albo całe czarne. Tylko to już jest kwestia gustu.
Soczewka zawsze zmienia auto bardzo pozytywnie.
Dzięki ludziska za pochlebne opinie W przyszłym miesiącu najprawdopodobniej zagoszczą spryskiwacze reflektorów 8-) górnik to, że pomalowałem ramkę reflektorów na czarno wynikało jedynie z faktu iż była cała oblepiona silikonem i zniszczona. Nie wyglądała zbyt estetycznie i trzeba by było dawać ją do metalizacji
Auto ma być utrzymane w koncepcji czarno białej i z tymi ramkami przód komponuje się z tylnymi treserami
Jutro ma być pogoda, to na pewno założę koła, bo już nie mogę patrzyć na te zimówki Trzeba jeszcze jechać wyregulować lampy, bo lewa soczewka daje po oczach jak wściekła
Kolczat pisze:no w koncu to forum zaczyna nabierac rumiencow, coraz wiecej ladnych samochodow ;]
Mój samochód i bez soczewek był ładny dydo85 gdybym nie miał Treserów to z tą ramką reflektorów inaczej bym kombinował
PS. Wczoraj pokazałem ojcu jak wyglądają soczewki na aucie i stwierdził, że on też takie chce do swojej A80