Uczepiliście się tych 20-tek ,mnie sie one podobają ,jak tylko bedzie sie na tym dało jeździć i w skręcie bedzie ok to napewno bedzie żadko spotykana furka
Mega wyglądają te fele i z chęcią bym do siebie takie włozył ale max 18' bo 20' to efekt ale za bardzo sie po naszych drogach nie pojezdzi nimi przy znikomym profilu
Metal, masz rację, ale u nie go są tylko za duże a u mnie za duże i za szerokie
Widziałem kiedyś te audi, ale nawet o nim zapomniałem, bo bez gleby, fela byle jaka, wąska i wzór marny... u mnie to będzie dopiero prawdziwe przegięcie :lol:
ATLAS pisze:Kto chce przyspieszenia przegięcia związanego z moim cabrio, niech wpłynie jakoś pozytywnie na majstra Słonika, by rozpoczął dzieło polerowania
ATLAS pisze:Kto chce przyspieszenia przegięcia związanego z moim cabrio, niech wpłynie jakoś pozytywnie na majstra Słonika, by rozpoczął dzieło polerowania
bez jaj, chyba miesiąc tego nie poleruje :mrgreen: ja ręcznie już bym dochodził ostatnią nieno zgrywanko musibyć, czekam dalej za aktualem
a jak tam z przejsciem na 5x130 cos wywalczyles?? co do 20'' 9-10'' mam na stanie Brabusy Monoblok w 5x112 mialy byc na zloty ale jednak przemawiaja do mnie Riale 18'' mozna normalnie <ok> pojezdzic czekam na dalszy ciag programu:)