[b4 1z] świece zarowe jakie
[b4 1z] świece zarowe jakie
witam mam pytanie szukam na allegro świec żarowych ale tam podają jakieś długości nie wiem o co chodzi może ktoś mi pomoże ??
- percevalle
- Audi 80 Klub
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Kolega nie pyta o firmę tylko konkretnie o wielkość świec. hej, do 1Z przychodzą świece o oznaczeniu M10X1X25. M10X1 to wymiar gwintu a 25 to głębokość zabudowy (nie myl z długością całkowitą) wiec takich szukaj.ich długość całkowita to jeśli się nie mylę 92mm. na marginesie z opinii z którymi się spotkałem na żywo wszyscy polecają Beru jedynak należy uważać na podróby które tez się zdarzają zwłaszcza na allegro.u mnie Beru już 4 rok jeżdżą i grzeją jak nowe.co do konkretnego modelu to tak jak wspomniał kolega wyżej np Beru: GN855 0100226227 a takie świece masz np tu: http://allegro.pl/swieca-zarowa-beru-vw ... 94155.html myślę że już wszytko ci wyjaśniłem <ok>
Ostatnio zmieniony 27 mar 2011, 19:50 przez hudy, łącznie zmieniany 1 raz.
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
ja nie twierdze że na allegro jest samo badziewie tylko że jest sporo oszustów którzy sprzedają badziewie i jedynie można czytać komentarze.ja bym wolał na twoim miejscu kupić świece w sklepie bo będziesz miał pewność że są ok.myślę że cena sklepowa nie różni się dużo od tej z allegro a dodając jeszcze za przesyłkę cena będzie zbliżona.ja za swoje Beru płaciłem 25zł za sztukę wiec wliczając przesyłkę z allegro to zapłaciłem mniej...
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
kojak85 pisze:ale kolega w gołym dieslu zmienił na Beru i po roku czasu mu padły i to już jego drugi komplet tej firmy.
W zwykłym wollnossaku nie musiał kilka razy ,one fabrycznie grzeją tam praktycznie zawsze ,czyli za każdym przekręceniu kluczyka do temp.70 stopni ,czy lato czy zima :mrgreen: Taka "zaleta" komory wstępnej i pośredniego wtryskujoandaw pisze:Jak kolega podgrzewał kilka razy świece to i szybciej padły