[zachodniopomorskie] Koszalin/Słupsk/Darłowo i okolice
Ho ho ho! Witojcie braciuszki i dziewuszki... Dobra po prostu siema!
Co tam u was ciekawego? widze jakas sie majówka kroi tylko ludzi nie ma ;/
Ja też zabiegany jestem bo zaczynaja sie koła + praca licencjacka do napisania ehh więc jakiś mini zlot to nie wiem ze w ogole jestescie gdzies bo nie mam czasu zajrzec. Ostatnio ze Zwierzakiem rozmawiałem szukał Audioli więc pewnie jeszcze kiedyś z nami się spotka Audiola choć czuje, że i VW Golfikiem też wpadnie.
Tak w ogóle to będę poszukiwał kogoś kto działał już kiedyś z AC/BC w Audi bo mam zamiar załozyć takie bajery bo mnie kasa w kieszeni swierzbi... oczywiście za pomoc oferuje pieniądze bądź też napoje/napój wyskokowy
Teraz postaram się zaglądać tutaj częściej Pozdro 900
Was zawsze kolega z ADA 1.6 SPEEEEEEDster :D
Co tam u was ciekawego? widze jakas sie majówka kroi tylko ludzi nie ma ;/
Ja też zabiegany jestem bo zaczynaja sie koła + praca licencjacka do napisania ehh więc jakiś mini zlot to nie wiem ze w ogole jestescie gdzies bo nie mam czasu zajrzec. Ostatnio ze Zwierzakiem rozmawiałem szukał Audioli więc pewnie jeszcze kiedyś z nami się spotka Audiola choć czuje, że i VW Golfikiem też wpadnie.
Tak w ogóle to będę poszukiwał kogoś kto działał już kiedyś z AC/BC w Audi bo mam zamiar załozyć takie bajery bo mnie kasa w kieszeni swierzbi... oczywiście za pomoc oferuje pieniądze bądź też napoje/napój wyskokowy
Teraz postaram się zaglądać tutaj częściej Pozdro 900
Was zawsze kolega z ADA 1.6 SPEEEEEEDster :D
-
- Forum Audi 80
Rowerem chyba, bo najtaniejspaykee pisze: aaa no i jeszcze jedno, na weekend majowy to ja jadę na mazury na ogólnopolski Zlot Audi 80 <ok> także mnie w okolicy nie będzie <ok>
Majówkę tutaj uważam za bezsensowny pomysł, nie chcę przypominać jednego spotkania, gdzie ktoś zaproponował ognisko, a gdy przyjechał, to mu się nie chciało jechać <lol> :roll:
Zresztą, co to za spoty - 2 auta zazwyczaj, no 3, bo Marek przyjeżdżał (ze Słupska :!: ), gdzie w Koszalinie jest trochę osób, i nikt nawet 10 minut nie może znaleźć.
Yebać takie spotkania.
-
- Forum Audi 80
No to witamy Avanta :mrgreen: :mrgreen: Marcin_89 co się wściekasz :?: :?: Niektórzy pracują i po prostu nie wychodzi, ja teraz siedzę w domu od popołudnia w niedzielę i pewnie na likend będę miał trasę do UK, będzie spot i znowu stwierdzisz że wszyscy maja wszystko w poważaniu. Mi może wyjdzie tak że dopiero za dwa tygodnie będę miał wolny likend więc możemy się spotkać. <ok> Pozdrawiam <ok>
Nie piszę akurat o Tobie Bibol bo ty jak jeździsz, to wiadomo, że nie pasuje.
Nie wściekam się, bo przeżyję bez tych wielkich zlotów, ale po prostu o kant dupy można rozbić takie umawianie się.
Podkreśliłem, że głównie chodzi mi o ludzi z Koszalina, bo jest tu trochę osób.
Bo jak to jest, że spaykee był więcej razy na spotach tutaj niż inni z Koszalina, gdzie on musi 70km dojechać?
Nie wściekam się, bo przeżyję bez tych wielkich zlotów, ale po prostu o kant dupy można rozbić takie umawianie się.
Podkreśliłem, że głównie chodzi mi o ludzi z Koszalina, bo jest tu trochę osób.
Bo jak to jest, że spaykee był więcej razy na spotach tutaj niż inni z Koszalina, gdzie on musi 70km dojechać?
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Bo ludzie mają na ogóle wyje*bane na wszytsko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bibol to wiadomo, że lata za tirówkami i niegdy nie wiadomo jaka trasa i kiedy mu wyskjoczy, to wybaczam <mikolaj> Zwierzak prawie zawsze był jak ja byłem <ok> Ale reszta w chu
ja leci. zaliczkę zapłaciłem, auto dziś zabiera mechanik, wczoraj mu dałem klucz <ok> <ok> także może się zrobi do tego czasu :idea:Marcin_89 pisze: Rowerem chyba, bo najtaniej
nadszedł czas na zmianę padło na audi tylko ze nie b4 ale myślę ze się spodoba https://audi80.pl/audi-a3-8p-vt54325.htm#596099
- maniek2312
- Forum Audi 80