[B3 1.6TD RA] potrzebny ON :D
w sumie Mat jak jesteśmy co tydzień w macu to można zagadać.... ps. na ekoforum "adm lerek" pisze ze ma dostęp w naszym otoczeniu
a możę trzeba poczekać na nowe plony :evil:
offtop: z linku do lektury wątku co podałem wcześniej gościu z Rybnika przerabia fury ze niby zasadniczo będą woleć OR bardziej niż ON ciekawe.......
a możę trzeba poczekać na nowe plony :evil:
offtop: z linku do lektury wątku co podałem wcześniej gościu z Rybnika przerabia fury ze niby zasadniczo będą woleć OR bardziej niż ON ciekawe.......
No to bez szału gdyby kosztował 2-3zł to bym się skusił ale przy takiej cenie to lipa, lepiej OO koszt ok 2,5-3zł lub ON z TIR-a np. za 3,5-4zł i bez kombinacji zbędnychSzara80tkaTdi pisze:zalezy w jakim miescie, np w biedronie poznaniu prawie 0,5zl roznicy na litrze miedzy tesco, w tesco najtaniej mam, 4zl
A to gut cena tez bym chyba to lałKwietniu pisze:no wiesz skoti ale jak kupisz przepracowana fryture za złotek i trzeba ją przefiltrować to już jest duża różnica
Nic nie zjada kolega jeździ VW Borą od nowości na OO i nakręcił już ponad 200tyś.km ., tylko Mixol dolewać trza do bakumatt1988 pisze:Miałem tani ON ale się skończyło. A na OO jest za suchy i zajadę pompę. Także wole OR lac już
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Odnośnie OR to ceny przez wszystkie markety są windowane podejrzewam ze względu na cenę paliwa żeby odstraszyć potencjalnych klientów czyli nas najtaniej by było chyba z jakieś hurtowni brać w dużej ilości to mogło by się opłacić albo z jakiegoś baru czy czegoś podobnego fryturę za parę złociszy ale nie wiem czy właściciel takiego baru by sprzedawał tak ooo fryturę bo to chyba musi być utylizowane przez jakieś firmy ale pewności nie mam. Co do OO to sam używałem bez żadnych uszlachetniaczy i nic się nie działo, mam też znajomych którzy jeżdżą na tym bez żadnej dolewki i nic się nie dzieję, w nowszych silnikach to bym się o pompowtryski martwił ale znam też Asa który mam A6 roczne i samochód nie widział jeszcze ON i jeździ!!
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
juz bardziej zeby na nas zarobic, bo wiedza ze i tak to kupimy, wiec jesli przykladowo na litrze oleju zarabial market 1zl, i byli klienci to czemu nie podniesc ceny i wecej zarobic, skoro i tak ludzie to kupia, dwa ze wszystko drozeje wiec zjakiej racji beda doplacac do swoich ewentualnych stratwolwerin222 pisze:ceny przez wszystkie markety są windowane podejrzewam ze względu na cenę paliwa żeby odstraszyć potencjalnych klientów
-
- Forum Audi 80
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80