Audi Coupe b2 1982r. & 1985r.-Blizniaki
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
Audi Coupe b2 1982r. & 1985r.-Blizniaki
Zakupiłem kolejne Audi.
Coupe rok 1982 z motorkiem WN 5-cylindrów na gazniku z gazowną.
Ogólnie auto zapuszczone nieco.
W przednim zawieszeniu 4-amortyzatory...poważnie.Jakiś magik dospawał mocowania do zwrotnicy i dołożył po amortyzatorze.Dziś popołudniu wrzucę auto na podnośnik żeby wymienić przeguby,sworznie,łożyska to zrobię fotę.
Na razie autem się turlam do czasu zakończenia prac na 90Q , potem idzie w części czyszczenie budy od podstaw i gruba przebudowa,motorek MC w A100 C3 CS turbo stoi i czeka.
Coupe rok 1982 z motorkiem WN 5-cylindrów na gazniku z gazowną.
Ogólnie auto zapuszczone nieco.
W przednim zawieszeniu 4-amortyzatory...poważnie.Jakiś magik dospawał mocowania do zwrotnicy i dołożył po amortyzatorze.Dziś popołudniu wrzucę auto na podnośnik żeby wymienić przeguby,sworznie,łożyska to zrobię fotę.
Na razie autem się turlam do czasu zakończenia prac na 90Q , potem idzie w części czyszczenie budy od podstaw i gruba przebudowa,motorek MC w A100 C3 CS turbo stoi i czeka.
Ostatnio zmieniony 24 paź 2011, 18:29 przez luk_OP_Q89, łącznie zmieniany 7 razy.
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
luk_OP_Q89, za Twoim pozwolieniem i gwoli scislosci - rocznik `82 to jeszcze typ81, mnie tez Panowie prostowali na te okolicznosc :mrgreen:
co do egzemplarza, hmm... pakiet X1 niezaprzeczalnie rarytasem jest, aczkolwiek auto nim ozdobione wyglada moim skromnym nieco przyciezko. tym niemniej ciesze sie ze kolejny egzemplarz tego ciekawego modelu trafil w swiadome rece - powodzenia <ok>
co do egzemplarza, hmm... pakiet X1 niezaprzeczalnie rarytasem jest, aczkolwiek auto nim ozdobione wyglada moim skromnym nieco przyciezko. tym niemniej ciesze sie ze kolejny egzemplarz tego ciekawego modelu trafil w swiadome rece - powodzenia <ok>
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
Re: Audi Coupe typ 81
...jak napis wskazuje na aucie...Extrem.luk_OP_Q89 pisze:Zakupiłem kolejne Audi.
W przednim zawieszeniu 4-amortyzatory...poważnie.Jakiś magik dospawał mocowania do zwrotnicy i dołożył po amortyzatorze.
luk nie ma opierdalania się wspawaj jeszcze po dwa i podwójne drzwi takie coupe 5 drzwiowe...a co. + podwójna maska...
auto super, już wcześniej widziałem. Mam tylko prośbę, weź chłopie zrób więcej fot.
Pozdr G.
Ile razy można powtarzać <ok>deejay.ftb pisze:luk_OP_Q89, za Twoim pozwolieniem i gwoli scislosci - rocznik `82 to jeszcze typ81, mnie tez Panowie prostowali na te okolicznosc :mrgreen:
Wszystkie Coupe B2 od 1980 do 1987 to TYP85, bez różnicy czy po lifcie czy przed liftem, czy R4 czy R5 pod maską
Sprawdźcie sobie VIN WAUZZZ85Z....
Jeśli macie inaczej to raczej nie chwalcie się tym na forum i przyjrzyjcie się ścianie grodziowej