zaroweczka jest tam, no chyba ze roznica w podswietleniu nie gra roli i moze byc pol licznika tak a pol inaczej, diody nie sciemni, jesli bedzie chcial sciemnic zegary nocalevis1991 pisze:wlutuje za 5zł diode
[B4 1.9 TDI] jak wyjąć "zegary"
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
no kurna Olek, serce rośnie jak widać znowu buszującego Cobrettiego w dziale elektrycznym. Dawno nie widziałem persony na forum.
Znaczy się dział elektryczny odzyskał ElektrikoLicznikoMagikoAudiko hehehe.
Co do diód/żarówek to ja mam żarówy czerwone bez kapturków i świecą...tak sobie. Barwa ładna ale też nierównomiernie (oryginalne białe też tak sobie świeciły nierównomiernie).
Z kolei jeżeli chodzi o diody i zabawy przy licznikach to mi najbardziej widzi się opcja jaką odwalił kris0181. Dla mnie pierwsza klasa.
Mam nadzieję że kris mnie nie zabija za użyczenie fotek jego gruza.
Zmycie koloru błonki licznika zmywaczem do paznokci do czysta (do białego) i białe taśmy LED dorezane pod tarczę zegara i uzyskujemy efekt jak w Indiglo ale na ori tarczach i na ori wzorze tarcz a nie wieś tuningowo.
Jak dla mnie pierwsza klasa.
Jak by dał czerwone a nie białe taśmy (taśmy LED) to by było na czrwono. Kto jak woli. Chociaż dla mnie robota krisa pierwsza klasa.
Znaczy się dział elektryczny odzyskał ElektrikoLicznikoMagikoAudiko hehehe.
Co do diód/żarówek to ja mam żarówy czerwone bez kapturków i świecą...tak sobie. Barwa ładna ale też nierównomiernie (oryginalne białe też tak sobie świeciły nierównomiernie).
Z kolei jeżeli chodzi o diody i zabawy przy licznikach to mi najbardziej widzi się opcja jaką odwalił kris0181. Dla mnie pierwsza klasa.
Mam nadzieję że kris mnie nie zabija za użyczenie fotek jego gruza.
Zmycie koloru błonki licznika zmywaczem do paznokci do czysta (do białego) i białe taśmy LED dorezane pod tarczę zegara i uzyskujemy efekt jak w Indiglo ale na ori tarczach i na ori wzorze tarcz a nie wieś tuningowo.
Jak dla mnie pierwsza klasa.
Jak by dał czerwone a nie białe taśmy (taśmy LED) to by było na czrwono. Kto jak woli. Chociaż dla mnie robota krisa pierwsza klasa.
- Norbas
- Forum Audi 80
- Imię: Norbert
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
eSPe, a nie wiesz jak jest ze zmniejszeniem natężenia podświetlenia po przeróbce na taśmy?? narazie mam właśnie tarczki wyczyszczone i ori żarówki ale chce zmienić na coś takiego co da mi właśnie taki efekt jak na zdjęciach, ale żeby można bylo zmieniać natężenie podświetlenia w nocy jakby mocno mnie raziło
DziękiLabiel pisze:Nic nie urwiesz. Trzeba to podważyć. [url=http://images31.fotosik.pl/18/0c62fd66da7f4ef8m.jpg]Obrazek[/URL]