Kupiłem kompletny silnik AHU juz załozyłem do niego kolektor wydechowy z turbo ssacy, łapy, alternator... troche problem jest z pompą wody bo jest troche inaczej ale przerobie jutro i dalszy ciag skladania mycia itd... w srode juz moze bedzie wkladany dziekuje wszystkim za pomoc szczególnie Vision-owi gdy beda jakies problemy to bede pisac
[ Dodano: 2011-03-29, 20:40 ]
Ahu zagadał bez grzania swiec odrazu he
tylko po odpaleniu było cichutko a pózniej wcisnełem sprzeglo i zaczelo grzechotac... czy to moze byc lożysko ??
JanekAudi pisze:tylko po odpaleniu było cichutko a pózniej wcisnełem sprzeglo i zaczelo grzechotac... czy to moze byc lożysko ??
krótki film i mi to brzmi jak wtryski ( takie cykanie), to normalne w mTDI , pompa inna a układ był zapowietrzony , ale to minie
ale ktoś ma może lepszy pomysł
moze to byc to co vision mowi, lozysko zeby dawalo takie dzwieki musiałoby byc mocno wyrobione, przejrzyj pozniej jeszcze raz wszystkie sruby ktore skrecaja skrzynie z blokiem, czy ktoras sie nie poluzowala....
AAaa i juz powoli mysl o przerobce pompy na 10/11 i wtryskach 216 np. z AEL'a...
dobra juz ten problem rozwiazałem ale mam nastepny niestety ;/ czy jest taka mozliwosc ze pompa wody z aaz bedzie za słaba ? bo wsadzilem ją zalałem płynem temperatura 80 stopni i dalej rosnie termostat sie otworzyl ale w kabinie nie leci zimno zdjelem węże z nagrzewnicy i płyn ani z jednego ani z drugiego nie leci tylko troche jak scisne któryś wąż... i nawet tym wezem cienkim przelewowym tez nie leci... czy to moze byc wina tej pompy wodnej ? za mało wydajna ?