tak kolega pomylił z nieszczęsną v6 tką z c5 tki te r5-tki to nie do zajechania są jak 1ztyMarcin19l pisze:chyba chodziło ci o v6 w c5 :?: bo ten jest podobno bezawaryjnykamilek89 pisze:ylko boję się silnika 2,5tdi bo ma złą opinie i te pękające głowice
Audi A6 C4 2.5 TDI Quattro - nowe zabawki
jeszcze nie zdążyłem wylitrarzować mojego autka ale koledzy na Autocentrum już to zrobili zerknij na raporty spalań >KLIK<kamilek89 pisze:Jeszcze małe pytanko ile Ci pali ta maszynka?
EDIT:
Dziś wylitrarzowane wstępnie i wynik to 6,7l z włączoną klimą
Ostatnio zmieniony 01 lip 2010, 13:51 przez tester86, łącznie zmieniany 1 raz.
samochodzik bardzo sympatyczny, jak mi fundusze pozwolą i rodzina się będzie miała zamiar powiększyć to jest to mój jak na razie jedyny sensowny typ na zakup samochodu rodzinnego, no może skłamałem potencjalnie jeszcze myślę o Volvo V40 z roku ok 2000.
Do tego czasu jednak jeszcze posiadam swoje B4 z silnikiem AAZ i nim śmigam.
Odnośnie spalania, podanej stronie przez Ciebie można w miarę wierzyć, u mnie się sprawdza to co tam napisali... bezawaryjności...
Odnośnie spalania, podanej stronie przez Ciebie można w miarę wierzyć, u mnie się sprawdza to co tam napisali... bezawaryjności...
Volva fakt bezpieczne, szkaradne nie są, ale jak dla mnie strasznie spartańskie "plastikowe" wnętrze.obcy21 pisze:samochodzik bardzo sympatyczny, jak mi fundusze pozwolą i rodzina się będzie miała zamiar powiększyć to jest to mój jak na razie jedyny sensowny typ na zakup samochodu rodzinnego, no może skłamałem potencjalnie jeszcze myślę o Volvo V40 z roku ok 2000.
OOOO ponad wszystko
Pzdr.
jeszcze bardziej was zaskoczę, sama jazda po za miastem (trasa jelenia góra <--> zgorzelec ) i tak 5 razy i spalanie z klimą wyszło 6,5 ale fakt po tych górach i zakrętasach to więcej jak 120 nie dałem rady. Niedługo urlopik się zbliża to zobaczymy ile w trasie wyjdzie. Brak tylko BC, jak tylko fundusz będzie od razu zakładam ;-p
- Daniello85
- Audi 80 Klub