Panowie,
Nadzszedł czas na zmiany 80 sprzedana, ale za to kupione A6. Rozstaje się z tym forum i zapoznaje z forum A6.
Ale auto zostaje u kolegi z forum. Mam nadzieję, że będzie mu służyło tak dobrze jak mnie.
Dziekuje wszystkim, za wszelka pomoc.
Pożegnanie z forum
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
cobra, rozstałeś i nas przez to zaniedbałeś. hahaha.
Cieszę się, że powróciłeś do nas jak syn marnotrawny.
<ok>
I wiesz co? Abym nie miał takiej rozterki jak ty postanowiłem, że 80tka ma u mnie dożywocie i aż się rozleci do ostatniej śrubki hahaha.
Powodzonka z nowym nabytkiem i nie zapominaj o starszych, mniejszych siostrach i zaglądaj dalej do nas. Będziesz mógł się pożalić nam np że "kiedyś to Audi robiło auta a nie te jakieś A6tki". hehehe

Cieszę się, że powróciłeś do nas jak syn marnotrawny.
No ja też zastanawiałem się jak to będzie jak sprzedam swojego gruza.seb100 pisze:Nadzszedł czas na zmiany 80 sprzedana, ale za to kupione A6
I wiesz co? Abym nie miał takiej rozterki jak ty postanowiłem, że 80tka ma u mnie dożywocie i aż się rozleci do ostatniej śrubki hahaha.
Powodzonka z nowym nabytkiem i nie zapominaj o starszych, mniejszych siostrach i zaglądaj dalej do nas. Będziesz mógł się pożalić nam np że "kiedyś to Audi robiło auta a nie te jakieś A6tki". hehehe