Coupe 8B
Jutro dam Ci linka gdzie ja kupiłem siatex, tam mają też taki duży. Dziś nie mam jak bo w robocie szukałem tego i teraz w domu nie mogę natrafić na ten sklep...
Ja brałem taki średni, bo duży to jak dla mnie wygląda jakby w zderzaku nic nie było, tak prześwituje ;]
Zrobię za dnia foto jak u mnie wygląda, jak porównuję z tym co ma ATLAS to mamy tej samej wielkości dziurki ;]
Ja brałem taki średni, bo duży to jak dla mnie wygląda jakby w zderzaku nic nie było, tak prześwituje ;]
Zrobię za dnia foto jak u mnie wygląda, jak porównuję z tym co ma ATLAS to mamy tej samej wielkości dziurki ;]
calkiem przyzwoicie i sympatycznie-widze,ze ogarniasz temat.Pierwszy raz widze ten zderzak w B3 i jest si.Sorki,mam alergie na B3 .Ogolnie jest si,chociaz,czern z czerwienia w ciemnym auci nie bardzo mi pasi-ok,przelamanie ciemnosci,ale do niczego nie moge czerwieni podpiac-raczej cos jasnego bardziej gralo by z bryla koloru.Druga sprawa-czarna podsufitka-wizualnie zmniejszyjes powierzchnie wewnetrzna auta-jestem na nie .Ale nie przejmuj sie krytyka,kazdy ma jakies swoje 3 grosze-ogolnie widze,ze auto jest w dobrych raczkach,wiec nie zginie <ok> .Duzo cierpliwosci zycze i powodzonka w rezanku
Zderzak, jak dla mnie to wybór idealny. S2 jest super, ale CFL bije go na głowę masywnością i oświetleniem Ale co kto woli, kwestia gustu...
Czarno czerwona tapicerka, tak samo. Mi się podoba. Wolę od wnętrza w całości w skórze.
Krytyką się nie przejmuję, walczył z autem będę dalej i tak
Z początku tygodnia wpadną halogeny, więc zgodnie z tym co pisałem wcześniej, teraz czas na soczewki. Tylko jeszcze przypatrzę jak tu pogodzić by grill był be3kowy ładnie wkomponować razem ze znaczkiem audi Ale najpierw te soczki będę musiał kupić...
Kolczat, u mnie siatka wygląda tak:
Uploaded with ImageShack.us
W tle jakieś kombi.. że S na tym pisze, czy cuś...
Czarno czerwona tapicerka, tak samo. Mi się podoba. Wolę od wnętrza w całości w skórze.
Krytyką się nie przejmuję, walczył z autem będę dalej i tak
Z początku tygodnia wpadną halogeny, więc zgodnie z tym co pisałem wcześniej, teraz czas na soczewki. Tylko jeszcze przypatrzę jak tu pogodzić by grill był be3kowy ładnie wkomponować razem ze znaczkiem audi Ale najpierw te soczki będę musiał kupić...
Kolczat, u mnie siatka wygląda tak:
W tle jakieś kombi.. że S na tym pisze, czy cuś...
Jeszcze jutro pociągnę druta by podłączyć pozycyjne w halogenach i malyna
Zderzak on board, jutro jadę pooglądać i ew. zakupić soczewki
Ja, na razie też na wrzuta zrobiłem, ale jutro kupuję żarówki dwu włuknowe i przy pomocy osadzenia ze starych lamp od poloneza (gniazdo od pozycji i hamulca) postaram się zrezać coś... nie wiem co z tego wyjdzie, nie wiem czy będę w ogóle miał czas na zabawę, ale postaram się W teorii wszystko jest tu proste, problemem będzie tylko tego zmieszczenie w kierunkowskazie, by jakoś z głową to osadzić w nim.
Teoria: świeci włókno odpowiedzialne za pozycje, włączam kierunek zapala się to odpowiedzialne za (oryginalnie hamulec) kierunkowskaz. Mam nadzieję, że różnica w jasności światła będzie wystarczająca by w dzień było widać migający kierunkowskaz.
Teoria: świeci włókno odpowiedzialne za pozycje, włączam kierunek zapala się to odpowiedzialne za (oryginalnie hamulec) kierunkowskaz. Mam nadzieję, że różnica w jasności światła będzie wystarczająca by w dzień było widać migający kierunkowskaz.