[B3 1Y] Jesienna sesja str.1
No to teraz już wszystko wiem. Jak bd mial problem w montażu za pare miesięcy to siębd odzywał. Dzięki wielkie.
PS: Skoro felgi będą wypolerowane to sobie pomyślałem że te śrubki które mam może by na złoto pomalować ?? Ale to nie bd się zgrywało z czerwonymi zaciskami i bębnami. Albo złote śrubki i czarne zaciski bębny lub zostawić jak jest i dać czerwone zaciski i bębny. Prosze o opinie w tej sprawie jak wam się to widzi
PS: Skoro felgi będą wypolerowane to sobie pomyślałem że te śrubki które mam może by na złoto pomalować ?? Ale to nie bd się zgrywało z czerwonymi zaciskami i bębnami. Albo złote śrubki i czarne zaciski bębny lub zostawić jak jest i dać czerwone zaciski i bębny. Prosze o opinie w tej sprawie jak wam się to widzi
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Bd 40/40 jeszcze w tym sezonie prawdopodobnieduo pisze:ale koza :mrgreen:
Nie było czasu prezesie ;]deejay.ftb pisze:swoja droga to focic miales czas pojechac ale na spota innego niz wszystkie to juz niebaudzo...
Halogeny to pomysł ojca bo jeszcze jeździ tym autem a Hella Black bd jak się zrobi troche cieplej czyli okolice końca kwietnia, bo nie chce żeby mi coś popękało.Niki20 pisze:Co do auta to nie pasują tu do całości te halogeny z przodu, tył musowo ciemny no i trochę chociaż niżej
PS: fotki str. 1