[B3 1Y] Jesienna sesja str.1
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Tak próbowałem sie bawić z tymi wstecznymi ale nie dało rady nic zrobić. Lampy same w sobie nie mają odblasku wiec chcesz zeby w nocy na nie oświetlonej drodze ktoś mi w dupe wjechał? Tak jak powiedziałem odblaski są na ten czas cały czas szukam ori. A Paweł to najlepszą fure na forum ma, najładnieszą i tak oryginalną że reszta to już mu się nie podoba :evil:
Nie polecam ci jej. Jak dobrze się przyjrzysz na dzisiejszych zdjęciach właśnie mi odpadła Jak dobrze chcesz ją przykrecic to pęknie w połowie. Ogólnie nie polecam, i już nigdy w życiu nie luie końcówki !! Od razu tłumikGerB3 pisze:Mógłbyś dać mi linka do aukcji na której kupiłeś ta końcówke dwururkę? Bo też w tym miesiacu chce taką kupić, a Twoja naprawdę ładnie wyglądała.
Było widać od razu ze to tylko końcówka jak ktoś za Tobą jechał, czy dopiero z bliska?
Coś jeszcze może pomyśle. Wiadomo że wolałbym oriKunik pisze:Ale z odblaskami to myślałem że zadziałasz żeby były czarne ramki w nich
Ciężko znaleść. Ja akurat trafiłem okazje. Wchodze na allegro patrze komplet 150 zł to dawaj bierzemy. Stan był opłakany trochę się nimi zaopiekowałem i wyglądają jak wyglądająkarcelka pisze:Dużo czasu zajęło Ci szukanie kompletnego ciemnego oświetlenia?
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ale się kolega Olszak zjeżył :mrgreen:Olszak pisze:Tak próbowałem sie bawić z tymi wstecznymi ale nie dało rady nic zrobić. Lampy same w sobie nie mają odblasku wiec chcesz zeby w nocy na nie oświetlonej drodze ktoś mi w dupe wjechał? Tak jak powiedziałem odblaski są na ten czas cały czas szukam ori. A Paweł to najlepszą fure na forum ma, najładnieszą i tak oryginalną że reszta to już mu się nie podoba :evil:
Przecież Ci wyraźnie napisałem że teraz świetnie tył wygląda tylko odblaski są ohydne i nie są potrzebne, bo przecież jeździmy na światłach cały czas, a w nocy to chyba nikt nie wypuści się bez świateł więc jak ktoś ma Ci wjechać skoro zobaczy świecące Twoje światła ?
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: