B3 ABK
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie kupuj, bo ramkowe nie są fajneKoralB3 pisze:wujo1, kanapę już bym miał gorzej z przodem bo za skórę liczą sobie jak żyd za matkę a z moimi funduszami to styknie mi jedynie na dwa zagłówki w skórze
Miałem ochotę zmienić trochę front mojego autka i pyknąć zderzak od cupy no ale władza wyższa nie wyraża na to zgody :cry: :cry:
P.S. A co do władzy wyższej to poczekaj jeszcze trochę, jak auto przejmiesz to zrealizujesz projekt
W piątek wyruszyłem na wieś
Pojechałem na warsztat żeby przełożyć oponki itp.
dowiedziałem się że mam do wymiany tulejki na wózku z tyłu
Cyknąłem też pare fotek na nowych alusach niestety nie udało mi się ich pomalować bo czas i pogoda nie była po mojej stronie :oops:
Po powrocie wjechaliśmy na myjkę <ok>
Pojechałem na warsztat żeby przełożyć oponki itp.
dowiedziałem się że mam do wymiany tulejki na wózku z tyłu
Cyknąłem też pare fotek na nowych alusach niestety nie udało mi się ich pomalować bo czas i pogoda nie była po mojej stronie :oops:
Po powrocie wjechaliśmy na myjkę <ok>
Wszystko na odwrót :lol:KoralB3 pisze:Po powrocie wjechaliśmy na myjkę <ok>
Mnie sie te felgi podobają, dobrze że nie malowałes je na czarno czy biało, sa podobne do tych co UrQuattro jeździło. Ogólnie będzie ładnie auto na nich wyglądać <ok>
Nie mogę sie doczekać tylko dnia kiedy te naklejki Ci z klapy odpadną :mrgreen:
Kiedyś przyjdzie taki dzień :mrgreen:GerB3 pisze:Nie mogę sie doczekać tylko dnia kiedy te naklejki Ci z klapy odpadną :mrgreen:
wiem ale już mi się rano nie chciało jej myć :roll:Tighe pisze:Najpierw się myje a potem robi zdjęcia :mrgreen:
wujo1, też wole sam myć ale jak już napisałem rano mi się nie chciało z tym bawić więc jak już byliśmy w domciu to wskoczyliśmy na myjkę <ok>
Pochwalę się jeszcze że wczoraj kupiłem i założyłem alternator od audika ten co miałem był od golfa II i ostatnio w przeciągu dwóch tygodni poszły mi dwa paski ..
Od kilku lat zimą myje na automatycznej i nic się nie dzieje tyle że lakier troche po dupie dostaje.Tighe pisze: I ta myjka... ja do automatycznych zaufania nie mam...
Zimą rozumiem też myjesz w ten sposób ??wujo1 pisze:a co do myjki to ja wole tradycyjnie czyli wiadro szampon gąbka i karcher <ok>
A co do kół no to szacun że sam je sobie kupiłeś i za własną kase. Będzie wiecej kasy to i inne felgi się kiedyś kupi. powodzonka