Ja mam wersję "spartan", bardzo lekką :mrgreen:motowalus pisze:90`tki mialy wspomaganie
[B3 1Z] Moja czarnulka, to już koniec :( / 66
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Nie zapominaj o hamulcach i standardowej tapicerce, która była juz wysokiej jakościGerB3 pisze:też zawsze myslałem ze 90ka ma nie wiadomo jaki wypas ale jak zobaczyłem kilka wersji z 4erema przyciskami na konsoli, bez szybra i pełnym korbotronikiem to zwątpiłem w ta wersję :lol:wujo1 pisze:choć były wersje hard
Jedynie 5 garów nadrabia dźwiękiem <ok>
Tak, ale hamulce miałeś juz od 1,8 112km w górę tarczowe wentylowane, podobnie jak tapicerka . Kiedys widziałem czerwona B3 też w wersji bieda ale ze skórzaną tapicerką ori - jak widac wyposażenie mozna było dowolnie konfigurowactrepek pisze:Nie zapominaj o hamulcach i standardowej tapicerce, która była juz wysokiej jakości
- trepek
- Forum Audi 80
Dalej od Fiata 126 "pe".wujo1 pisze:aa pisałeś co było jeszcze w 90 , to była też el antena wysuwana mam nadzieje że nie mam już tej od malucha
Nie wiem jaką kupić, tych po 60zł jest na pęczki a nie chciałbym wtopić, że kupię i nie będzie zbierać albo zimy nie przetrwa. A z drugiej strony dawać prawie 200zł za coś markowego też mi się nie uśmiecha...
Dlatego liczyłbym na czyjąś pomoc :mrgreen:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- trepek
- Forum Audi 80
Powoli następuje upgrade mojego samochodu do 90'tki.
Mam zakupione już wszystkie chromy (prócz przedniej szyby jak narazie), nawet na zagłówkach.
Do bagażnika zagościła wykładzina z 90'tki, na tylnie drzwi powędrują gumowe uszczelki.
W garażu leży jeszcze lewa wycieraczka z ori spoilerem.
We czwartek będę miał zderzak tylni z 90'tki oraz drugą prawą lampę zespoloną (dobry odbłyśnik) a niedługo dojdą ori wtyczki do lamp zespolonych.
Gdzieś w garażu leży nierdzewna końcówka wydechu od TDI (dwururka) oraz chromowane zamki do drzwi.
Z tylniej klapy znikną oznaczenia.
A z modów silnika to:
- robią się końcówki pod czujnik zegarowy i manometr do mierzenia ciśnienia wewnętrznego
- zakupiłem pompę wtryskową z 1.6 D 8-)
Mam zakupione już wszystkie chromy (prócz przedniej szyby jak narazie), nawet na zagłówkach.
Do bagażnika zagościła wykładzina z 90'tki, na tylnie drzwi powędrują gumowe uszczelki.
W garażu leży jeszcze lewa wycieraczka z ori spoilerem.
We czwartek będę miał zderzak tylni z 90'tki oraz drugą prawą lampę zespoloną (dobry odbłyśnik) a niedługo dojdą ori wtyczki do lamp zespolonych.
Gdzieś w garażu leży nierdzewna końcówka wydechu od TDI (dwururka) oraz chromowane zamki do drzwi.
Z tylniej klapy znikną oznaczenia.
A z modów silnika to:
- robią się końcówki pod czujnik zegarowy i manometr do mierzenia ciśnienia wewnętrznego
- zakupiłem pompę wtryskową z 1.6 D 8-)
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: