Filtr Układu Gazowego
-
- Forum Audi 80
Filtr Układu Gazowego
Witajcie od niedawna jestem posiadaczem Audi 80 niestety auto ma objawy zamulenia przy wciśnięciu pedału gazu, często podczas wyprzedzania , auto nagle opada z mocy po czym chwile później ją odzyskuje wymieniłem filtry, kable brakuje mi jednej rzeczy by móc ją wymienić. Mianowicie Chodzi o to że raczej z mechaniki jestem laik i nie wiem gdzie znaleźć (w jakim miejscu) filtr od układu gazowego. Informacje Dostałem że powinien być na przewodzie który zasila gazem silnik. Mam tam jakieś sterowniki elektryczne które nie wiadomo czym sterują (znaczy ja nie wiem ) ale nie znalazłem filtra, na googlach też nic nie znalazłem. Prosił bym najlepiej o fotkę z zaznaczonym miejscem gdzie tego filtra szukać. chyba że ktoś zna inną przyczynę dlaczego tak się dzieje dodam że na benie działa bez zarzutu.
-
- Forum Audi 80
foto mojego silnika wygląda następująco
Uploaded with ImageShack.us
w sumie to nie prościej ze względu na prace (100 km od miejscowości w której mieszkam) więc gdy wracam już jest wszystko pozamykane. Dodatkowo u mnie brakuje specjalistów od instalacji gazowych więc trzeba się uczyć samemu i przy pomocy specjalistów na forum
[ Dodano: 2011-04-08, 12:55 ]
Uploaded with ImageShack.us
w sumie to nie prościej ze względu na prace (100 km od miejscowości w której mieszkam) więc gdy wracam już jest wszystko pozamykane. Dodatkowo u mnie brakuje specjalistów od instalacji gazowych więc trzeba się uczyć samemu i przy pomocy specjalistów na forum
[ Dodano: 2011-04-08, 12:55 ]