Bordowe B3 - Ziemor, nowy wydech
Dzięki Wszystkim za komentarze Dzieki Szymek za fotki
Raczej kamei nie dam - zobaczcie foty porównawcze - szczególnie ta bordowa !
Po prostu Kamejka za bardzo mi się wydaje "wisi" na dół oraz jest dla mojego gustu za masywna - nie będzie kamejki na razie
Czerwone Coupe - ten zdesio mi się podoba - no ale jak go wkomponować w B3 - chodzi mi o listwy ? może są takie zdesie z listwami ? jak Ktoś ma jakiś pomysł to piszcie
Może taki zdesio cały pomalowany by mi pasował ?
Raczej kamei nie dam - zobaczcie foty porównawcze - szczególnie ta bordowa !
Po prostu Kamejka za bardzo mi się wydaje "wisi" na dół oraz jest dla mojego gustu za masywna - nie będzie kamejki na razie
Czerwone Coupe - ten zdesio mi się podoba - no ale jak go wkomponować w B3 - chodzi mi o listwy ? może są takie zdesie z listwami ? jak Ktoś ma jakiś pomysł to piszcie
Może taki zdesio cały pomalowany by mi pasował ?
Bawarskie przypadki
Zostawiając auto na parkingu pod moim zakładem wracając z drugiej zmiany zastałem teki oto widok - dodam że parking tuż obok portierni z ochroną
Ktoś potrzebował wycieraczki a że się spieszył to zabrał też ramiona - oczywiście niecałe
Już dawno mi się marzyło kupić w ASO nowe ramiona - wreszcie panowie złodzieje pogonili mnie bym wyposażył auto w nowy gracik
Cena ramion w ASO wynosi za komplet 400 zł. he he
Trzeba jeszcze kupić wycieraki
Że biedny sem to pojechałem na szrot - są ramiona razem z wycierakami za 40 zł. ho ho ho
Niestety ramiona zardzewiałe i poobijane
Jako że mam w zakładzie sprężone powietrze to zrobiłem już dawno mały pistolet do piaskowania drobnych elementów - popiaskowałem co nie co te ramiona
Niestety trzeba było kupić mały zestaw lakierów - że się nie znam na tym to musiałem polegać na Panu sprzedawcy który dał mi taki zestaw
Podkład dwuskładnikowy , czarna baza mat , czarny akryl mat
Trochę pracy i mam prawie nowe ramiona razem z wycieraczkami - dodam że te używane wycieraczki lepiej wycierają od tych które panowie złodzieje zabrali he he
Więc podsumowując - Dzięki panom złodziejaszkom mam nowy gracik (ramona) i lepsze wycieraki
No co mi pozostało - tylko podziękować panom złodziejom za pomoc w zdobyciu nowych ramion do mojego auta co więcej - jeśli Ktoś z klubowiczów ma zatwardzenie i nie może zrobić kurcze jakiegoś rezanka przy swoim aucie to zapraszam na parking pod moim zakładem (adres na PW) zapewniam że po ośmiu godzinach stania na drugiej zmianie na pewno coś z auta zniknie
Chcesz nowe lusterka , lampy , wycieraczki , radio albo coś grubszego może np. przyciemnianą helle z blendą na tył ho ho ho - wal pod mój zakład śmiało - ja Ci powiem gdzie najlepiej umieścić auto na parkingu
Zostawiając auto na parkingu pod moim zakładem wracając z drugiej zmiany zastałem teki oto widok - dodam że parking tuż obok portierni z ochroną
Ktoś potrzebował wycieraczki a że się spieszył to zabrał też ramiona - oczywiście niecałe
Już dawno mi się marzyło kupić w ASO nowe ramiona - wreszcie panowie złodzieje pogonili mnie bym wyposażył auto w nowy gracik
Cena ramion w ASO wynosi za komplet 400 zł. he he
Trzeba jeszcze kupić wycieraki
Że biedny sem to pojechałem na szrot - są ramiona razem z wycierakami za 40 zł. ho ho ho
Niestety ramiona zardzewiałe i poobijane
Jako że mam w zakładzie sprężone powietrze to zrobiłem już dawno mały pistolet do piaskowania drobnych elementów - popiaskowałem co nie co te ramiona
Niestety trzeba było kupić mały zestaw lakierów - że się nie znam na tym to musiałem polegać na Panu sprzedawcy który dał mi taki zestaw
Podkład dwuskładnikowy , czarna baza mat , czarny akryl mat
Trochę pracy i mam prawie nowe ramiona razem z wycieraczkami - dodam że te używane wycieraczki lepiej wycierają od tych które panowie złodzieje zabrali he he
Więc podsumowując - Dzięki panom złodziejaszkom mam nowy gracik (ramona) i lepsze wycieraki
No co mi pozostało - tylko podziękować panom złodziejom za pomoc w zdobyciu nowych ramion do mojego auta co więcej - jeśli Ktoś z klubowiczów ma zatwardzenie i nie może zrobić kurcze jakiegoś rezanka przy swoim aucie to zapraszam na parking pod moim zakładem (adres na PW) zapewniam że po ośmiu godzinach stania na drugiej zmianie na pewno coś z auta zniknie
Chcesz nowe lusterka , lampy , wycieraczki , radio albo coś grubszego może np. przyciemnianą helle z blendą na tył ho ho ho - wal pod mój zakład śmiało - ja Ci powiem gdzie najlepiej umieścić auto na parkingu
Mały odświeżantos tematos - jako że nie mam kasy to modzę tak na 1/10 gwizdka
Więc tak: gałki nawiewów - wyjazd , wjazd gałeczek z B4
Efekt dla mnie piorunujący - pachnie nowością mmmmmmmmm
Dalej. --- W bagażniku jakoś tak ciemno i w nocy ciężko coś znaleźć
No to jedziem
W pracy poniewierały się stare wężyki silikonowe - jak stare to na co one komu ? do domu kawałek odciąłem , w wężyki wpakowałem ledy i jazda z tym w bagażnikos
no na razie tyle - brak kasy i czasu
Więc tak: gałki nawiewów - wyjazd , wjazd gałeczek z B4
Efekt dla mnie piorunujący - pachnie nowością mmmmmmmmm
Dalej. --- W bagażniku jakoś tak ciemno i w nocy ciężko coś znaleźć
No to jedziem
W pracy poniewierały się stare wężyki silikonowe - jak stare to na co one komu ? do domu kawałek odciąłem , w wężyki wpakowałem ledy i jazda z tym w bagażnikos
no na razie tyle - brak kasy i czasu
- Audi Sport
- Forum Audi 80
ała ała - na żywo to jest super no ale o gustach nie gadamyAudi Sport pisze:Fajnie, że coś robisz ale te pokrętła są o wiele brzydsze niż te w B3. Te badziewia z b4 zachodzą na skale i paskudnie to wygląda :roll: Te z B5 są już lepsze
Ja w takim razie proszę o fotkę gałeczek z B5 - czy one zapasują do B3 ?
Apropos zachodzenia to dobrze że to napisałeś - może je skrócę - muszę zobaczyć - mam możliwość piaskowania bardzo drobnym piaskiem - może je obetnę i potem mat na całość gałeczek - dzięki że ktoś mi tu coś pisze i doradza <ok>
-
- Forum Audi 80
Zdobędziesz zieloną - zobaczyszthebarylka pisze:ja chce taka tylko Zielona
A tym czasem mała sesja - Kamil jak będzisz miał Zieloną to jedziemy na sesję w to miejsce jak się zazieleni oczywiście - będzie ciekawie Zielona A. i zieleń wokoło
----- Pokaz slajdów - naciśnij "PLAY" -----
----- Link do fotek -----
3 przykładowe fotki z sesji