A4 b5 AHU avanturnik,do odpychania się po mieście
A4 b5 AHU avanturnik,do odpychania się po mieście
Witam mam do przedstawienia mojego AVANT-urnika który przyjechał do mnie na kołach z niemowni z aktualnym przebiegiem 290tys,rok produkcji 1997
Wyposażenie:
Climatronik
Elektryka przednich szyb i luster
Dwie poduchy i tyle z większego wypasu:P
Kupując auto kierowałem się silnikiem i tym że ma być avant,na początku miała być 80-siatka ale w rozsądnych pieniądzach znalazłem A4,w silniku mam wgrany program na około 118km ale niutów ile to nie jestem w stanie określić,po przyjeżdzce do polski wymieniłem od razu komplet olejów,płynów,dokupiłem listwę na drzwi,na zdjęciach jej jeszcze nie ma,
Do zrobienia mam:
z większych to łożysko oporowe
clima jest nie szczelna
polerka całego auta
zakup ładnych alu a z czasem będę myślał i kombinował dalej,co nie którzy mnie znają i wiedzą że jak nie podłubie to spać nie mogę
a i zapomniał bym,modzić silnik mi zostało
Przedstawiam wam trochę brudne zdjęcia ale zawsze to zdjęcia:
Wyposażenie:
Climatronik
Elektryka przednich szyb i luster
Dwie poduchy i tyle z większego wypasu:P
Kupując auto kierowałem się silnikiem i tym że ma być avant,na początku miała być 80-siatka ale w rozsądnych pieniądzach znalazłem A4,w silniku mam wgrany program na około 118km ale niutów ile to nie jestem w stanie określić,po przyjeżdzce do polski wymieniłem od razu komplet olejów,płynów,dokupiłem listwę na drzwi,na zdjęciach jej jeszcze nie ma,
Do zrobienia mam:
z większych to łożysko oporowe
clima jest nie szczelna
polerka całego auta
zakup ładnych alu a z czasem będę myślał i kombinował dalej,co nie którzy mnie znają i wiedzą że jak nie podłubie to spać nie mogę
a i zapomniał bym,modzić silnik mi zostało
Przedstawiam wam trochę brudne zdjęcia ale zawsze to zdjęcia:
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2011, 16:48 przez pandamix, łącznie zmieniany 1 raz.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
z dniem dzisiejszym audi dostało nowy rozrząd,z powodu urwanego paska wielorowkowego napędzającego alternator,na aucie także borbet T 17"na8" na nich oponki 224/45,lampy przednie dymione,z mechanicznych brak kata i EGR zaślepiony,Dzięki Uki za pomoc przy wymianie i złożeniu tego na ławce pod blokiem