B4 2,3 NG QUATTRO
i zagościly w niuni orginalne czarne tarcze zegarow i orginalny czerwony kolor.
kolor byl raczej marchewkowy a nie czerwony, wiec postanowilem zamowic diody SMD czerwone.
Zamontowalem i efekt !
Jest super, naprawde polecam te diody SMD.
Czerwien nabrały równiez przyciski nad radiem, przełącznik od blokady mostu, oraz przyciski regulacji lusterek, jeszcze postalo do zrobienia podswietlenia pokręteł nawiewów.(oczywiscie tez czerwone)
Jeszcze nie mam pomysłu jak by to zrobic aby bylo dobrze,ale to kwestia czasu.
Dla zainteresowanych ogólny koszt wymiany zwyklych zaroweczek na smd okolo 100zł juz z przesyłką z allegro ( 6 licznik . w moim przypadku 10 w przyciski nad radiem, 3 w przycisk blokady oraz 2 w regulacje lusterek .
JUTRO WSTAWIE ZDJĘCIA JAK TO WSZYSTKO WYGLĄDA
Nastepnie zagoscil sterownik C zamka.oraz naklejka S-line.
kolor byl raczej marchewkowy a nie czerwony, wiec postanowilem zamowic diody SMD czerwone.
Zamontowalem i efekt !
Jest super, naprawde polecam te diody SMD.
Czerwien nabrały równiez przyciski nad radiem, przełącznik od blokady mostu, oraz przyciski regulacji lusterek, jeszcze postalo do zrobienia podswietlenia pokręteł nawiewów.(oczywiscie tez czerwone)
Jeszcze nie mam pomysłu jak by to zrobic aby bylo dobrze,ale to kwestia czasu.
Dla zainteresowanych ogólny koszt wymiany zwyklych zaroweczek na smd okolo 100zł juz z przesyłką z allegro ( 6 licznik . w moim przypadku 10 w przyciski nad radiem, 3 w przycisk blokady oraz 2 w regulacje lusterek .
JUTRO WSTAWIE ZDJĘCIA JAK TO WSZYSTKO WYGLĄDA
Nastepnie zagoscil sterownik C zamka.oraz naklejka S-line.
i małe rezanko.
Stare radyjko poszło, a zastąpiło je AUDI SYMPHONY I
Troche bawienia sie ale efekt mi sie podoba, ładnie wygląda oraz super gra.
To efekt rezanka.
Sory za jakość zdjęć ale aparat szlak trafil i fot robione fonem,
Jeszcze w tym tygodniu postaram sie wrzucic w normalnej jakosci (robione aparatem )
Stare radyjko poszło, a zastąpiło je AUDI SYMPHONY I
Troche bawienia sie ale efekt mi sie podoba, ładnie wygląda oraz super gra.
To efekt rezanka.
Sory za jakość zdjęć ale aparat szlak trafil i fot robione fonem,
Jeszcze w tym tygodniu postaram sie wrzucic w normalnej jakosci (robione aparatem )
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
bez LPG, i to sie nigdy nie zmieni .
A o autko dbam, bo jak narazie to mnie nie zawiodło.
Kurcze,,,tylko mam mały dylemat, bo mogę tanio kupić silniczek 2.3 7a. i teraz nie wiem co robic. tutaj wiem co mam, a nie wiem co tkwi w tamtym. podobno jest dobry,
Troszkę wieksza moc, no nie wiem...
Kurcze.,,,hmmm kolego dobre pytanko, wiesz, powiem Ci szczerze że jakoś nie zwróciłem na to uwagi.
Ale kopie mi sie coś że okolo 2800.
przy 120km/ cos okolo 3000tys tego jestem pewny w 99% ale jutro powiem CI jak jest w 100%
Jutro Ci napiszę dokładniej bo naprawdę jakoś nie zwróciłem uwagi
A o autko dbam, bo jak narazie to mnie nie zawiodło.
Kurcze,,,tylko mam mały dylemat, bo mogę tanio kupić silniczek 2.3 7a. i teraz nie wiem co robic. tutaj wiem co mam, a nie wiem co tkwi w tamtym. podobno jest dobry,
Troszkę wieksza moc, no nie wiem...
Kurcze.,,,hmmm kolego dobre pytanko, wiesz, powiem Ci szczerze że jakoś nie zwróciłem na to uwagi.
Ale kopie mi sie coś że okolo 2800.
przy 120km/ cos okolo 3000tys tego jestem pewny w 99% ale jutro powiem CI jak jest w 100%
Jutro Ci napiszę dokładniej bo naprawdę jakoś nie zwróciłem uwagi
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub