Tylko, że zwykły, czerwony akrylowy to paskudny kolor :roll:Niki20 pisze:pisałem przecież żeby go pokryć bezbarwnym... Zresztą te niemalowane auta blakną, jak pomalujesz dobrym akrylem to blaknąć nie powinno a jak dasz klar to już ba pewno nie będzie...pawelrybak15 pisze:Akryl blaknie więc dobra decyzja że jednak się na niego nie zdecydowałeś.
[audi 8g cabrio] sterownik szyb sprzedam
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
ogolnie potrzeba mi gril te kolecka w maske
toto pod elektryczne szyby ta raczka cala od kierowcy
blenda tyl bo jak nie to zaloze z b4 :mrgreen: jakby auto wrocilo wczesniej to bylo by inaczej ale mniejsza o to
no i ten caly schamat dzialania tej pokrywy dachu dzialania tej klamki od dachu itd
pierwsze probki lakieru moze we wtorek juz beda 8-)
tym czasem msc bez auta :cry: :cry:
toto pod elektryczne szyby ta raczka cala od kierowcy
blenda tyl bo jak nie to zaloze z b4 :mrgreen: jakby auto wrocilo wczesniej to bylo by inaczej ale mniejsza o to
no i ten caly schamat dzialania tej pokrywy dachu dzialania tej klamki od dachu itd
pierwsze probki lakieru moze we wtorek juz beda 8-)
tym czasem msc bez auta :cry: :cry:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
zaciski beda w takim kolorze :mrgreen:
http://allegro.pl/lakier-fluor-fluoresc ... 77105.html
http://allegro.pl/lakier-fluor-fluoresc ... 77105.html
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
pawelrybak15, pewnie bo to je kupił.
Też miałem "zespolaki" i dążyłem do tego aby wymienić je na soczewki - co uczyniłem. Potem widziałem kilka aut z zadbanymi "zespolakami", które fajnie komponowały się z resztą nadwozia. Grunt to pomysł na nie. Na pewno dobra żarówka i czysta lampa w środku. Niektórzy "dymią" je ale nie wiem czy do czerwonego koloru będzie to pasować.
Też miałem "zespolaki" i dążyłem do tego aby wymienić je na soczewki - co uczyniłem. Potem widziałem kilka aut z zadbanymi "zespolakami", które fajnie komponowały się z resztą nadwozia. Grunt to pomysł na nie. Na pewno dobra żarówka i czysta lampa w środku. Niektórzy "dymią" je ale nie wiem czy do czerwonego koloru będzie to pasować.