Witam!
Mam na imię Kuba pochodzę z pomorza dokładniej Nowy Dwór Gdański.
Jestem szczęśliwym posiadaczem złotej Audi 80 b3 2.0 E 1991r.
Autko posiadam od kilku dni.
Witam użytkowników Audi.
Mam na imię Zenek - Bytów.
Audi80 B4 1,9TDi 1Z Avant 90KM 93r
Na Forum trafiłem szukając na Google informacji o moim nabytku.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Zenek
Witam. Jestem Łukasz ze Szczecina:) Prawie jak Mieszko z Bogdańca:D puki co nie mam Audi ale noszę się z zamiarem zakupu jakiejś 80 cabrio z benzinowym silnikiem. Na razie jezdze astra g caravan niebieskim z gleba i białym kołem na polerowanym rancie.
Czesc jestem z Plocka, posiadam audi 80 b3 1.8s 90r. auto kupilem tydzien temu a po trzech dniach jazdy tym samochodem stwierdzilem ze musi byc jakis klub bo to auto wciaga :lol:
Witam.Mariusz z Charzewa.To wioska między Poznaniem a Gnieznem.W 1998 r.kupiłem Audi 80 z 1990 r.1,8 s .Pięc lat temu kupiłem audi 80 1,9 tdi i tak się bujam tą furą. Super auto.Jedyne czego mi brak to ciut więcej mocy.mam 90 kucy ale chyba go wzmocnię do jakiś 110. Witam wszystkich.
Siemka.
Jestem Tomek z Opola. Posiadam Zieloną 80 B4 1.9TDI 1Z 90 kucy (wczesniej byla 80 B3 1.9d). tak więc z marką Audi jestem związany juz 3 lata.
Przy autku grzebie sam, pewnego razu szukając informacji dotyczącej pewnego problemu trafilem na to Forum. Zaglądam dość często w poszukiwaniu wiedzy tajemnej.
Witam wszystkich
Witam serdecznie wszystkich
Nie mam jeszcze Audiczki, ale noszę się z zamiarem zakupu 80.
Typy mam dwa...albo sedanik w Quattro albo cabrio :mrgreen: :mrgreen:
Ale co się zakupi to wyjdzie w praniu
Cześć!
Jestem Gośka z Radomia. Szukałam męża, ale wyskoczyła mi ta strona. ;- ))
Jako nieszczęśliwa posiadaczka pewnego samochodu na P, chciałabym kupić znośne B4, licząc na Wasze sugestie i pomoc w wyborze.
Pozdrawiam Wszystkich.
Czesc! Grzesiek z okolic Lublina (Piaski, Świdnik) we wtorek nabyłem czerwoną b4 wcześniej mialem kilka innych autek to pierwsze awdżi pzodrawiam wszystkich czterokołowców na masce