[b4 1Z] kąt wtrysku przestawia się co 2 tygodnie
to znów ja
witam kolegów ja znów o porade rozrząd nowy pasek napinacz koło na walwe dopasowane kąt ustawiony dawka wszystko ok a nadal pali z problemami czyżby coś z pompą? może nastawnik ? pomóżcie gośc co 30 lat robi z dislami i pompami nie miał takiego przypadku może to jakaś pierdułka ma ktoś może jakieś pomysły ?
Re: to znów ja
zmień dawkę startowąPIKO25 pisze:witam kolegów ja znów o porade rozrząd nowy pasek napinacz koło na walwe dopasowane kąt ustawiony dawka wszystko ok a nadal pali z problemami czyżby coś z pompą? może nastawnik ? pomóżcie gośc co 30 lat robi z dislami i pompami nie miał takiego przypadku może to jakaś pierdułka ma ktoś może jakieś pomysły ?
witam wreszcie sie z tym uporałem dopasowanie koła do wału rozrzad wymieniony pompa po regeneracji wszystko ok a tu się okazało że było jakies spięcie w panelu przełączników masakra tyle kasy a taka pierdołka ale chociaż jest zrobione i może troche pojeżdze moją niunią pozdrawiam i dzięki za wszyskie podpowiedzi do następnego razu oby nie ale kto wie acha jakie najlepsze sprężyny na przód? kayaby? chyba po 120 zł od sztuki jak myślicie? pozdrawiam
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub