[lubelskie]zlot 7 maj Sitaniec godz.13 (naprzeciw orlenu)
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Witam wszystkich <ok> aj i znowu ostatni o wszystkim się dowiaduje ale sądzę, że cosik poradzimy i pewnie wpadne więc tak niema co tu się czaić tylko raz raz ustalamy termin dla jasności i już proponował bym ze swojej strony jakąś niedzielę lub święto bo soboty dużo osób ma pracujące np Ysiul czy też ja tak mam ale napewno nie tylko my no ale to już trzeba ustalić. A tam ktoś wcześniej wspomniał o jakimś chlańsku, no dobra jeśli ktoś ma kierowcę i ekipe czemu nie ja mam tylko kierownicę i na nic takiego pozwolić sobie nie mogę, z reszta nie jadę na zlot, żeby dać sobie w palnik, czyż nie ?
[ Dodano: 2011-04-08, 20:06 ]
Aha i jeszcze terminy do ustalenia
24 kwietnia (niedziela) wielkanoc
25 kwietnia (poniedziałek) poniedziałek wielkanocny
30 kwietnia (sobota)
1 maja (niedziela) święto pracy
7 maja (sobota)
8 maja (niedziela) dzień zwycięstwa.
Myślę, że razem coś ustalimy ja proponuje 24 lub 25 kwietnia lub 1 maja nom i oczywiście pasowało by zrobić rundke przez jakieś miacho
[ Dodano: 2011-04-08, 20:06 ]
Aha i jeszcze terminy do ustalenia
24 kwietnia (niedziela) wielkanoc
25 kwietnia (poniedziałek) poniedziałek wielkanocny
30 kwietnia (sobota)
1 maja (niedziela) święto pracy
7 maja (sobota)
8 maja (niedziela) dzień zwycięstwa.
Myślę, że razem coś ustalimy ja proponuje 24 lub 25 kwietnia lub 1 maja nom i oczywiście pasowało by zrobić rundke przez jakieś miacho
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ja już pisałem 30 kwietnia przylatuje mój brat z UK więc będę generalnie wyłączony z obiegu haha.
Poza tym wpadł mi jeszcze inny pomysł, jest niedaleko parczewa fajne jeziorko z dużym parkingiem i polem namiotowym za grosze, w obecnym czasie raczej na pewno nie uczęszczane i puste. Mi to by pasował 23 kwietnia - jeśli pogoda będzie ok, jeśli nie to później. Trzeba coś w końcu ustalić.
Poza tym wpadł mi jeszcze inny pomysł, jest niedaleko parczewa fajne jeziorko z dużym parkingiem i polem namiotowym za grosze, w obecnym czasie raczej na pewno nie uczęszczane i puste. Mi to by pasował 23 kwietnia - jeśli pogoda będzie ok, jeśli nie to później. Trzeba coś w końcu ustalić.
no jezior to u nas nie brakuje, Białka, Czarne, Zagłębocze, Piaseczno, Krasne, Ostrów Lubelski, Okuninka <ok>Mabrothrax pisze: Poza tym wpadł mi jeszcze inny pomysł, jest niedaleko parczewa fajne jeziorko z dużym parkingiem i polem namiotowym za grosze
no fajnie by było zorganizować weekend, najlepiej żeby zebrać się w sobotę pod wieczór a rozjechać w niedzielę bo w poniedziałek do pracy..
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: