Radio - wybor z usb do 300zł
- Fighter001
- Forum Audi 80
Sony odpada slabo gra jedyny plus w nim to jakosc basu. Po clarionie mam mile wspomnienia ale stylistyka do mnie nie przemawia. Teraz zauwazylem ze ten pionek ma tylko jedno wyjscie rca a to troche malo bo chcialem dokupic drugiego suba jeszcze bo ten co mam jest aktywny i nie wydmuchuje szyb z auta :mrgreen: . Ale jednak juz zdecydowalem bedzie pionek i w poniedzialek takiego tez zamowie pzdr.
- patrykk007
- Forum Audi 80
- Fighter001
- Forum Audi 80
Problem tkwi w aktywnej opcji demo, musisz ja wyłączyc a problem zniknie:Fighter001 pisze:Witam kupilem pionka deh 2300ub i pytanie jak to wylaczyc? Gdy trzymam src/off to tylko wylacza sie i podswietlenie sie swieci i jezdzi napis pionier jak to wylaczyc calkiem?
The demo automatically starts when the ignition switch is set to ACC or ON while the unit is turned off. Turning off the unit does not cancel demo mode. To cancel the demo mode, operate the function in the initial setting menu. Operating the demo while the ignition switch is set to ACC may drain battery power.
Na wyłączonym radiu(gdy chodzi sobie demo) wciśnij i przytrzymaj przycisk Function.Włączysz dodatkowe menu.Gałką(bodajże)-kręcąc nią- przejdź do opcji Demo i ją wyłącz wciskając gałkę.Pep000 pisze:Czyli gdzies w menu ustawieńPep000 pisze:To cancel the demo mode, operate the function in the initial setting menu
[All] Dobre Radio do 350zł
Witam mam pytanko zastanawiam się nad radiem do mojej niuni
bardzo zależy mi na funkcji Tel/Mute, oraz na złączu USB
myślałem nad czymś takim
SONY CDX-GT33U
s-o-n-y-cdx-gt39u
Funkcja tel mute potrzebuje żeby była sterowana jednym kablem, na który trzeba podać masę żeby uruchomić funkcje, tak miałem w radiu którym teraz miałem i zależy mi na tym ponieważ mam zrezany pod to fajny zestaw głośno mówiacy. Nie wiem czy każda opcja w radiu tel/mute jest tak sterowana?
bardzo zależy mi na funkcji Tel/Mute, oraz na złączu USB
myślałem nad czymś takim
SONY CDX-GT33U
s-o-n-y-cdx-gt39u
Funkcja tel mute potrzebuje żeby była sterowana jednym kablem, na który trzeba podać masę żeby uruchomić funkcje, tak miałem w radiu którym teraz miałem i zależy mi na tym ponieważ mam zrezany pod to fajny zestaw głośno mówiacy. Nie wiem czy każda opcja w radiu tel/mute jest tak sterowana?
Ostatnio zmieniony 20 sty 2012, 12:42 przez piter58, łącznie zmieniany 1 raz.
Alpine jakoś nie bardzo mi leży, już bardziej mi się podoba JVC
tylko czy będzie mi pod niego pasował mój zestaw głośno mówiący w tej chwili podłączenie wyglądało tak przycisk który zwiera kabel att z masa (radio przełącza się w tryb telefon) a do aux-a z tyłu wpięte dwa cinche od telefonu i ładnie to grało można było bardzo komfortowo rozmawiać bardzo chciał bym żeby tak zostało
Filmik
tylko czy będzie mi pod niego pasował mój zestaw głośno mówiący w tej chwili podłączenie wyglądało tak przycisk który zwiera kabel att z masa (radio przełącza się w tryb telefon) a do aux-a z tyłu wpięte dwa cinche od telefonu i ładnie to grało można było bardzo komfortowo rozmawiać bardzo chciał bym żeby tak zostało
Filmik
Ostatnio zmieniony 20 sty 2012, 12:43 przez piter58, łącznie zmieniany 1 raz.
- Zlosliwy_Dzin
- Forum Audi 80
Mi alpine i JVC w ogóle nie podchodzi jeżeli chodzi o wygląd. Ładne są radia Pioneer i w takie bym inwstował
Ostatnio zmieniony 20 sty 2012, 12:44 przez Zlosliwy_Dzin, łącznie zmieniany 1 raz.