Radio - wybor z usb do 300zł
Alpine CDA-9854R
Alpine CDA-9847R
JVC KD-G721
JVC KD-G611
Pioneer DEH-P5700MP
Pioneer DEH-P4800MP
Z każdej gamy dzwiękowej i technicznej po dwie propozycje. Sa to klocki klasy semi wiec nowe dośc sporo kosztują ale w używkach powinienes sie zmiescic w założonym budżecie a napewno bedą świetną bazą pod jakieś lepsze komponenty w przyszłości.
Alpine CDA-9847R
JVC KD-G721
JVC KD-G611
Pioneer DEH-P5700MP
Pioneer DEH-P4800MP
Z każdej gamy dzwiękowej i technicznej po dwie propozycje. Sa to klocki klasy semi wiec nowe dośc sporo kosztują ale w używkach powinienes sie zmiescic w założonym budżecie a napewno bedą świetną bazą pod jakieś lepsze komponenty w przyszłości.
wszystko fajnie tylko z tych radi które podał kolega
tylko JVC KD-G721 ma wejście USB
a zależy mi na tym żeby miało
USB i możliwość Wyciszania radia przełączenia go w tryb telefon
Zestaw Słuchawkowy
chce podłączyć taki domowej roboty zestaw słuchawkowy
(wymagane jest kabel który po podaniu masy zmienia tryb radia na telefon) do tej pory świetnie pracowało to na clarionie
myślałem jeszcze nad radiem
Clarion DB568RUSB
tylko JVC KD-G721 ma wejście USB
a zależy mi na tym żeby miało
USB i możliwość Wyciszania radia przełączenia go w tryb telefon
Zestaw Słuchawkowy
chce podłączyć taki domowej roboty zestaw słuchawkowy
(wymagane jest kabel który po podaniu masy zmienia tryb radia na telefon) do tej pory świetnie pracowało to na clarionie
myślałem jeszcze nad radiem
Clarion DB568RUSB
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2011, 20:01 przez piter58, łącznie zmieniany 1 raz.
A nie zauważyłem kwestii USB. Skoro ma to być radio do podstawowego wygodnego odsłuchu a nie do grania to kup lepiej coś nowego w tych pieniądzach. Wybieraj w markach najbardziej popularnych JVC Pioneer Clarion Alpine, model mozesz smiało dobrac pod kątem wzrokowym wyposazenia i funkcji, bo one wszystkie zagrają tak podobnie, ze prawie niemożliwe do odróżnienia.
Unikaj paneli windowych bo bywają bardzo awaryjne
Unikaj paneli windowych bo bywają bardzo awaryjne
-
- Forum Audi 80
Witam klubowiczow przymierzam sie do zakupu radyjka do mej niuni,kasa jaka chce przeznaczyc to okolo350pln,nie zalezy mi zbytnio na wygladzie a na tym zeby dobrej jakosci dzwiek dawalo,jedynie z wygladu to czerwone podswietlenie by sie przydalo(wiadomo pod niunie :lol: ) no zecz jasna usb i mp3. Czekam na propozycje panowie bo ja nie wiem nic na ten temat :-|
za 350zł jeśli chodzi o jakość sie nie poszaleje napisz czy może być używane
alpine-cde-102ri
alpine-cde-111rm
clarion-dxz-389rusb
clarion-dxz389rgusb
alpine-cde-102ri
alpine-cde-111rm
clarion-dxz-389rusb
clarion-dxz389rgusb
Ostatnio zmieniony 20 sty 2012, 12:45 przez mezik0, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
a wiesz używane nie znaczy gorsze bo z używek można kupić coś lepszego a z nowych to wielkiego wyboru nie będzie bo wszystkie radia są podobne jeśli chodzi para metry różnica w firmach i obudowach alpine-cde-120rr a biorąc pod kolor to ludzie często pojniery biorą lub LG pioneer-deh-3300ub choć ja bym ci proponował coś z tych używek alpina mogę ci napisać że sam mam używane z 2002 roku i nic sie z nią złego nie dzieje wida i wszystkie mechanizmy działają
Ostatnio zmieniony 20 sty 2012, 12:45 przez mezik0, łącznie zmieniany 1 raz.