[80 B4 2.0 ABT] mile/kilometry
[80 B4 2.0 ABT] mile/kilometry
Witam zamontowałem cały licznik z anglika Un4 zmieniłem tylko tarczke predkosciomierza wszystko działa bez zarzutów tylko mam jedno pytanko: Czy da sie w jakis sposob zmienic aby licznik nabijał mi kilometry a nie mile oprócz przekładania całego predkosciomierza Czekam na pomoc!!! Z gory dziekuje i pozdrawiam
Kolega to u Nas tak tylko na chwilę zawitał, czy na dłużej? No bo nie wiem jak mocno się rozpisywać.
Zajrzyj do działu powitań, przedstaw się, napisz kilka miłych słówek jakie to nasze forum jest super, moderatorzy wyrozumiali itp. Masz dziewczynę to wiesz o co chodzi.
Na razie odpowiem krótko, że się da przestawić. Porównaj wartości elementów elektronicznych na obecnym angielskim i starym licznikach i różnice podaj na forum.
W sytuacji ekstremalnej można pobawić się w wymianę zębatek.
Zajrzyj do działu powitań, przedstaw się, napisz kilka miłych słówek jakie to nasze forum jest super, moderatorzy wyrozumiali itp. Masz dziewczynę to wiesz o co chodzi.
Na razie odpowiem krótko, że się da przestawić. Porównaj wartości elementów elektronicznych na obecnym angielskim i starym licznikach i różnice podaj na forum.
W sytuacji ekstremalnej można pobawić się w wymianę zębatek.
Ja mam licznik z anglika, kupilem bo zawsze podobaly mi sie liczniki wyskalowane w mph, a dodatkowo przebieg wyglada zgrabniej:mrgreen: nabite mam ok. 160tys (oczywiscie mil, kazdy znajomy jak widzi ten przebiegw w mojej 23-letniej b-trojce to pyta sie gdzie cofalem licznik :mrgreen: osobiscie jak dla mnie fajna sprawa taki licznik w mph <ok>
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z