Coupe 8B
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
http://www.ago.konst.pl/Pany amerykany, gdzieśta robili usa tablice na tył? Jest jakieś miejsce polecane, by takowa tablica chociaż trochę przypominała ori, czy będę skazany na kawałek płaskiej blachy z nadrukiem?!
polecam. szybko, cena wmiare, bdb kontakt.
poza tym, to zniszczyles mnie tym cfl na b3 :shock: po wymianie elementow zawieszenia trzebabedzie sie rozejrzec :mrgreen:
pzdr
Dzięki chłopaki.
Byłem wczoraj po soczki, ale tysiaka za lampy do klejenia nie będę dawał. Pierdziele to na razie, skończę teraz z blendą usa i zawezmę się za zderzak tylny z cfl. najpierw będę musiał jednak uderzyć do gazownika, bo wlew kiszony mam w zderzaku i chciałbym to gdzieś tak przesynąć (ale nie koło wlewu paliwa, bo nie chcę ciąć blachy) aby nowy zderzak był już bez tego szpetnego korka.
Dzięki Kolczat za podsunięcie pomysłu z tym zderzakiem!!!
LU CASH dla mnie zderzak jest super.
Felga to Ronal LS
Byłem wczoraj po soczki, ale tysiaka za lampy do klejenia nie będę dawał. Pierdziele to na razie, skończę teraz z blendą usa i zawezmę się za zderzak tylny z cfl. najpierw będę musiał jednak uderzyć do gazownika, bo wlew kiszony mam w zderzaku i chciałbym to gdzieś tak przesynąć (ale nie koło wlewu paliwa, bo nie chcę ciąć blachy) aby nowy zderzak był już bez tego szpetnego korka.
Dzięki Kolczat za podsunięcie pomysłu z tym zderzakiem!!!
LU CASH dla mnie zderzak jest super.
Felga to Ronal LS
Jest i blenda USA, foty niebawem
a tymczasem, zdjęcie mega tuningu roku <rotfl>
Uploaded with ImageShack.us
Antenka ori Coupe to bat jak od CB, więc poszła do śmieci a jej miejsce zajęła moja stara antenka z Ski
Się wypoleruje i będzie spoko
a tymczasem, zdjęcie mega tuningu roku <rotfl>
Uploaded with ImageShack.us
Antenka ori Coupe to bat jak od CB, więc poszła do śmieci a jej miejsce zajęła moja stara antenka z Ski
Się wypoleruje i będzie spoko