B4 DTM Competition quattro.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Tighe, domyślam się, że porównujesz Hella Black, które są u mnie do Twoich Treser.
Nie wiem czy wiesz są to zupełnie inne lampy znacznie ciemniejsze od Twoich to raz, a dwa
kupiłem je całkiem nowe nigdy nie montowane. Wiadomo, że czarne lubi blaknąć
widziałem wiele treserów tak wyblakniętych, że szok. Auto trzymam w garażu, więc nie stoi godzinami
na słońcu i lampy nadal nie blakną. Poza tym woskuję je preparatem, którego używam również do
lakieru nadaje im to większego blasku.
Nie wiem czy wiesz są to zupełnie inne lampy znacznie ciemniejsze od Twoich to raz, a dwa
widziałem wiele treserów tak wyblakniętych, że szok. Auto trzymam w garażu, więc nie stoi godzinami
na słońcu i lampy nadal nie blakną. Poza tym woskuję je preparatem, którego używam również do
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Wiem, że to są inne lampy, nic nie porównuje, chodziło mi o że zwykle jak widziałem Hella Black i to nie były aż tak ciemne jak te Twoje, myślałem, że coś specjalnego do nich używasz. O ściemnianiu Treserów to nie słyszałem . A co do blasku to masz racje, w pewnym Twoim zdjęciu odbijają się bloki w tle, ekstra to wygląda, jakiego preparatu konkretnie używasz :?:gornik pisze:Tighe, domyślam się, że porównujesz Hella Black, które są u mnie do Twoich Treser.