Audi 90 B3 SB - 10mm na pokładzie
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
w moich okolicach ostatnio ropa była droższa, ale ja mówie o cenie ze stacji a nie sytuacji jak ktoś jeździ na oleju po frytkach :lol:pawelrybak15 pisze:Obudź się kolego :!: Albo zmień dealera <rotfl>
A czym jeździ się lepiej to już sprawa osobista jakbym mógł wybrac na swapa albo zmodzonego klekota albo benzyne na ITB to nie zastanawiałbym się ani chwili nad benzyną.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No cóż, ja nie mam zamiaru katować swojego silnika gównianym pseudopaliwem takim jak np biodiesel, olej po frytkach itp wynalazki, nawet opału bym nie zalał. Kupuje normalne paliwo na stacji i jest ono tańsze niż benzyna. A co do wyboru Diesel/benzyna to jest każdego osobista sprawa, ja zawsze byłem, jestem i będe przeciwnikiem benzyny (o LPGó**ie nie wspomniwszy), po prostu wkurza mnie prawie brak momentu obrotowego od dołu i to, że aby to jechało trzeba mocno kręcić po obrotach. Narazie mam kiepskawą sytuacje finansową i musiałem zrezygnować z mocnego setupu, jednak jak tylko mi się poprawi to będzie setup jeszcze mocniejszy od tego co miałem <zly>
Powiedziałem sobie, że moje auto ma być pogromcą seryjnych NG (o zagazowanych nie wspomniwszy ) i wszystkich innych seryjnych 5 garowców (no oprócz 7A, bo 160KM z SB to już jest więcej niż hardcore).
Będzie FMIC, pompa 10mm, gover mod (tak tak, Trepek nie pomyliłem się, będzie gover mod, mimo że bardzo ryzykowny, ale to daje ogień) i jakaś porządna turbosprężarka
Powiedziałem sobie, że moje auto ma być pogromcą seryjnych NG (o zagazowanych nie wspomniwszy ) i wszystkich innych seryjnych 5 garowców (no oprócz 7A, bo 160KM z SB to już jest więcej niż hardcore).
Będzie FMIC, pompa 10mm, gover mod (tak tak, Trepek nie pomyliłem się, będzie gover mod, mimo że bardzo ryzykowny, ale to daje ogień) i jakaś porządna turbosprężarka