w drugą strone już pomagałemkarcelka pisze:kolega Julek chyba myślał,że nikt nie zauważy jak się opierdziela...
[Kłodzko] Mini spot organizowany w Kłodzku :))
no to jedziemy nareszcie było na co popatrzeć <ok>
a kolega Ryfter aby umilić nam spotkanie puszczając dosyć głośno muzykę <nutka> , wykończył sobie akumulator <yes> więc trzeba było <help> wspomóc go siłą <pijaczek>
Czekamy na następne spotkanie
ps. karcelka to musisz być bardzo grzeczna żeby Cię chłopak zabrał :mrgreen:
a kolega Ryfter aby umilić nam spotkanie puszczając dosyć głośno muzykę <nutka> , wykończył sobie akumulator <yes> więc trzeba było <help> wspomóc go siłą <pijaczek>
arni pisze:no to jedziemy nareszcie było na co popatrzeć <ok>
Dzięki za dodanie fotek i ładne podpisy
Ja zawsze jestem grzeczna
Jak będę następnym razem to znów będę fotografem,ale tym razem zrobie więcej fotek
A co,niech patrzą jak szlachta się bawi hi hi
Fotograf taki ze mnie,że szok <rotfl>arni pisze:dziękuję ale wiesz to zasługa dobrego fotografa a jak niech patrzą <pijaczek> i tym razem ty je dodasz:) <aparat>
no ale fotki są
Nie ma sprawy,dodam wszystkie <lol>
[ Dodano: 2011-04-18, 20:51 ]
8 aut było :mrgreen:maniek75 pisze:Jak na Kłodzko to się was tam sporo nazbierało <ok>
A ile z was wybiera się do Bielawy i do Nysy?
co Do Bielawy i Nysy to ja nie wiem,ale może koledzy się wybiorą
- przemko1982
- Audi 80 Klub
co do kamerki,to pomysł ok,choć przyznam,że Twój filmik nakręcony tel wcale nie był złyRyfter pisze:Przed zlotami piszcie pw, zmontujemy ekipę, razem raźniej
Ja w miarę możliwości na każdy w okolicy chciałbym się załapać <ok>
btw na następny raz postaram się mieć kamerkę hd, zrobi się video z całego zlotu a nie z zakończenia i do tego telefonem ;p
będzie coś dla potomnych
myślę,że jak w tym temacie coś ruszło,to większość będzie tutaj i tak często zaglądać,więc w razie co piszcie propozycje spotów
może akurat znów sie tak ułozy,że będę mogła podejść