Audio w b4 avant
zgadzam sie z Pep000 wstaw sobie w przód 10tki w tył 13nastki i wofer bo ten budżet co masz przy robieniu przodu niestety poleci prawie cały a tak to będziesz miał i 10 tki i 13nastkiw tylne drzwi i coś do bagaja a skoro wymagań nie masz wielkich to cię to powinno zadowolić
a co do głośników ,,duża ilość" to nie znaczy ze będzie dobrze może być nawet gorzej
a co do głośników ,,duża ilość" to nie znaczy ze będzie dobrze może być nawet gorzej
Ostatnio zmieniony 22 mar 2011, 18:25 przez mezik0, łącznie zmieniany 1 raz.
Podszybie: Hertz Ecx100
Tylne drzwi: Hertz Ev130 lub jeśli chcesz w zestawie z tweeterem, które mogłbys zamontować na słupkach tynlych zestaw Hertz Esk130.
Sub: Jakaś w miarę szybka i przestrzenna 25-tka np. Hertz es250, ds250(mam na zbyciu), Rockford fosgate R1, P1, P2
Podszebujesz głośników o ciepłej barwie pod syphony dlatego proponuje hertze ale mozesz wybrac cos z GZ, Hifonics, Helix itd.
Teraz sprawa kluczowa - wzmacniacz i tu kluczowe znaczenie dla efektu koncowego bedzie miał budzetjaki mozesz na niego przeznaczyć...?
Tylne drzwi: Hertz Ev130 lub jeśli chcesz w zestawie z tweeterem, które mogłbys zamontować na słupkach tynlych zestaw Hertz Esk130.
Sub: Jakaś w miarę szybka i przestrzenna 25-tka np. Hertz es250, ds250(mam na zbyciu), Rockford fosgate R1, P1, P2
Podszebujesz głośników o ciepłej barwie pod syphony dlatego proponuje hertze ale mozesz wybrac cos z GZ, Hifonics, Helix itd.
Teraz sprawa kluczowa - wzmacniacz i tu kluczowe znaczenie dla efektu koncowego bedzie miał budzetjaki mozesz na niego przeznaczyć...?
-
- Audi 80 Klub
-
- Audi 80 Klub
http://allegro.pl/ground-zero-gzra-4200 ... 10016.html
http://allegro.pl/helix-db-four-i1518952603.html
Z naciskiem na pierwszy link
http://allegro.pl/helix-db-four-i1518952603.html
Z naciskiem na pierwszy link
-
- Audi 80 Klub
-
- Audi 80 Klub
Pomoc w doborze kompozytów do budowy car audio
Witam
pewnie mnie jeszcze nie znacie wiec na poczatek sie przedstawie Jestem Tomek .
Jestem w posiadaniu Audi 80 B4 Avant i zaraz jak ja kupiłem chciałem zrobic jakies wmiare przyzwoite car audi.
Przejdzmy do konkretow
Zaczne od tego ze jestem za bardzo nie znam sie na tego typu sprawach wiec licze na Was
Budzet na wydanie to jakies 1000-1200 zl
Glosniki przod cos tam graja ale pewnie nadszedl ich czas na wymiane , z radiem jest podobnie
Co do radia to znalazlem na allegro cos takiego mam nadzieje ze bedzie sie nadawac
alpine-cde-9882ri
co do glosnikow/wzmaka/tuby(skrzynki) to nie mam zielonego pojecia co wybrac )
z gory wielkie dzieki za pomoc
aha dodam jeszcze ze mam tylko z przodu glosniki ale mysle nad dorobieniem otworow w drziwach tylko nie wiem w ktorych jeszcze heh
pewnie mnie jeszcze nie znacie wiec na poczatek sie przedstawie Jestem Tomek .
Jestem w posiadaniu Audi 80 B4 Avant i zaraz jak ja kupiłem chciałem zrobic jakies wmiare przyzwoite car audi.
Przejdzmy do konkretow
Zaczne od tego ze jestem za bardzo nie znam sie na tego typu sprawach wiec licze na Was
Budzet na wydanie to jakies 1000-1200 zl
Glosniki przod cos tam graja ale pewnie nadszedl ich czas na wymiane , z radiem jest podobnie
Co do radia to znalazlem na allegro cos takiego mam nadzieje ze bedzie sie nadawac
alpine-cde-9882ri
co do glosnikow/wzmaka/tuby(skrzynki) to nie mam zielonego pojecia co wybrac )
z gory wielkie dzieki za pomoc
aha dodam jeszcze ze mam tylko z przodu glosniki ale mysle nad dorobieniem otworow w drziwach tylko nie wiem w ktorych jeszcze heh
Ostatnio zmieniony 19 sty 2012, 14:54 przez Yomul, łącznie zmieniany 1 raz.
RAdyjko bardzo udane i warte uwagi.
Proponuje tradycyjy zestaw czyli zestaw separowany 165mm z przodu i mruczek w bagażniku.
Głośniki z podszybia robia wypad, robisz wygłuszenie drzwi kupujesz lub własnorecznie robisz panele pod głosniki w boczki, a tweetery montujesz w słupkach (szczeguły co do wygłuszenia i paneli znajdziesz na forum).
Na przód proponuje bezkonkurencyjny do 300zł Hertz HSK 165 lub używane MOREL TEMPO 6 w tych granicach mozesz upolować.
Co do suba i wzmacniacza, to jakiej muzyki słuchasz?
Proponuje tradycyjy zestaw czyli zestaw separowany 165mm z przodu i mruczek w bagażniku.
Głośniki z podszybia robia wypad, robisz wygłuszenie drzwi kupujesz lub własnorecznie robisz panele pod głosniki w boczki, a tweetery montujesz w słupkach (szczeguły co do wygłuszenia i paneli znajdziesz na forum).
Na przód proponuje bezkonkurencyjny do 300zł Hertz HSK 165 lub używane MOREL TEMPO 6 w tych granicach mozesz upolować.
Co do suba i wzmacniacza, to jakiej muzyki słuchasz?