Witam,chciałby się dowiedzieć jakie polecacie sprężyny na tył do 80'tki tak do 100zł za szt.
A mam jeszcze pytanie nie związane z tematem:gdy się jedzie np.na 2 biegu na nieco ponad 1tyś obrotów i po wciśnięciu gazu (prawie full) silnik się zamula jakby jeszcze zwalnia a jak dodać tak gazu z wyższych obrotów z 2 tyś to już nie ma tego problemu.Przez co tak się dzieje?To chyba nie jest normalne.
Pozdrawiam.
[b3 1.8 ] sprężyny tył.
- Patrique
- Forum Audi 80
- Imię: Patryk
- Model: Audi A4
- Nadwozie: Avant
- Silnik:
:idea: Zapoznaj się na początku z regulaminem i zasadami panującymi przy tworzeniu nowych tematów.
Co do sprężyn to ja polecam firmy Magnum (klasa średnia), ale parametrami nie odbiegają od ori. Na początku auto jest wysoko, no ale każda sprężyna musi się uleżeć.
Jeśli chodzi o te obroty to przyczyn może być naprawdę wiele. Poczytaj na forum, może znajdziesz coś podobnego.
Co do sprężyn to ja polecam firmy Magnum (klasa średnia), ale parametrami nie odbiegają od ori. Na początku auto jest wysoko, no ale każda sprężyna musi się uleżeć.
Jeśli chodzi o te obroty to przyczyn może być naprawdę wiele. Poczytaj na forum, może znajdziesz coś podobnego.