[Kłodzko] Mini spot organizowany w Kłodzku :))
Przepraszam za ot, ale to dla mnie ważne.
Sprawę z interfejsem mam już opanowaną, dzięki za pomoc, tylko teraz szukam kogoś z kluczem dynamometrycznym.
Jest ktoś z kotliny kłodzkiej kto byłby w stanie pożyczyć to ustrojstwo na 2 dni?
Oczywiście nie obeszłoby się bez jakiegoś czteropaku lub flaszeczki, kwestia preferencji.
btw jestem ze Słupca
pozdrawiam
.....NIEAKTUALNE
jeszcze raz dzięki za pomoc
Sprawę z interfejsem mam już opanowaną, dzięki za pomoc, tylko teraz szukam kogoś z kluczem dynamometrycznym.
Jest ktoś z kotliny kłodzkiej kto byłby w stanie pożyczyć to ustrojstwo na 2 dni?
Oczywiście nie obeszłoby się bez jakiegoś czteropaku lub flaszeczki, kwestia preferencji.
btw jestem ze Słupca
pozdrawiam
.....NIEAKTUALNE
jeszcze raz dzięki za pomoc
- przemko1982
- Audi 80 Klub
Zawsze można coś pomyśleć,jakieś plakaty wydrukować,czy cośGrego pisze:A może by jakąś reklamę zlotu zrobić szerzej niż w necie nie każdy zna tą stronę
Przed tym spotem w K-ku próbowałam do kilku znajomych uderzyć,którzy wiem,że mają A80,a nie są tutaj zarejestrowani,no ale cisza.,.
[ Dodano: 2011-04-21, 12:26 ]
Zobaczymy ilu chętnych będzie i coś się wymyśliRyfter pisze:ok, data ustalona, ale gdzie się widzimy ?
tym razem bez grilla się nie obędzie
można coś takiego tak na szybko zrobiłem, ale mogę sie postarać o lepsze :ppkarcelka pisze: Zawsze można coś pomyśleć,jakieś plakaty wydrukować,czy coś
Można powrzucać na jakieś portale takie coś
np na nasza klasa, fotkę facebook'a co kto ma:D
bo raczej wsadzanie ulotek za wycieraczkę ot juz chyba była by przesada:D
Uploaded with ImageShack.us
- przemko1982
- Audi 80 Klub
-arni flache stawiam za te slowa Ja swojej zonie tez powiedzialem,ze z nia moge sie rozwiesc ale z Audi nigdy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:arni pisze:wydaję mi się że jak kogoś siłą będziemy ciągnąć to nic to nie da, po prostu trzeba kochać A80 i dbać o nie, bo przynajmniej takie jest moje zdanie, że jak ktoś owe auto posiada i nic przy nim nie robi( poza wożeniem 4 liter) to nie nadaję się do tego klubu