[Piekary Ślaskie] Co tygodniowy spot na kopcu.
Mortiis pisze:Ja się nie wrobiłem z czasem znowu praca ale mam nadzieje że przyszłą sobotę już zaliczę na spocie
no jakimś dziwnym trafem co każdy raz najpierw mówisz kolego że będziesz zarzucasz temat żeby sie spotkac na spocie a jak przychodzi co do czego to albo nie dasz znac że nie bedzie cie albo po fakcie napiszesz że praca...moim skromnym zdaniem jak masz robic innych za ciula to w ogóle sie nie udzielaj bo to tylko szkoda tego miejsca na tym poście
korba pisze:Mortiis pisze:Ja się nie wrobiłem z czasem znowu praca ale mam nadzieje że przyszłą sobotę już zaliczę na spocie
no jakimś dziwnym trafem co każdy raz najpierw mówisz kolego że będziesz zarzucasz temat żeby sie spotkac na spocie a jak przychodzi co do czego to albo nie dasz znac że nie bedzie cie albo po fakcie napiszesz że praca...moim skromnym zdaniem jak masz robic innych za ciula to w ogóle sie nie udzielaj bo to tylko szkoda tego miejsca na tym poście
a niby jak mam dać znać jak w pracy jestem ? nie mam dostępu do neta na bieżąco i pisze wtedy kiedy mogę a co do robienia za ciula nie raz byłem na spocie sam i jakoś pretensji nie maiłem że kogoś nie było różne rzeczy się przytrafiają coś wypadnie ale spoko poczekam i Tobie wytknę robienie za ciula
brawo tak trzymać niech każdy każdemu będzie jeździł po zaworach i to forum będzie można zamknąć z takim podejściemjajo 77 pisze:KORBA ale mu pojechałeś po zaworach tak trzymać
w sobotę jak się wyrobię z czasem to wpadnę ale prawdę mówiąc przeszła mi ochota na spota
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2011, 09:22 przez Mortiis, łącznie zmieniany 1 raz.
nie no gościu widze że jeszcze sie stawiasz nieźle :-> dalej chyba nie wiesz o co chodzi, jeżeli mówisz że będziesz...no to miej troche odpowiedzialności w tym co mówisz, bo ja rozumiem że raz dwa razy sie zdarza ale nie że od roku jak tu siedze to co napiszesz że będziesz to cie nie ma bo jeżeli masz tam jakąś robote to mówi sie od razu tekstem że może bede może nie nie wiem jak sie z robotą wyrobie a ty sobie po prostu kpisz z tych co przyjeżdżają jeżeli przeczytałes wcześniej pare postów że w tą sobote spróbujemy sie spotkac o 16 to gorąco sparaszamy koledzy z chorzowa zarzucli takim terminem ja też będe wiec może teraz ci sie uda zaszczycić swoją obecnością
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt: