[Audi Coupe 89][SWAP 2.2T MC++] by Kris0181 sprzedane
Dzięki Panowie i Panie za przychylne opinie <lol> widac jakos udaje mi sie nie zbaczac z kursu dobrego gustu hiehie.
Dodam tylko że to dopiero marne początki, plany są mega wielkie i jak najbardziej do zrealizowania <:P>
Tak czy siak fele będą na sprzedaż jak tylko znajde coś szerszego w przedziale 9-10j w 17ce.
Dodam tylko że to dopiero marne początki, plany są mega wielkie i jak najbardziej do zrealizowania <:P>
Tak, dokładnie Tylko co do szerokosci to nie jestem pewien czy 7,5j czy 8j.Niki20 pisze:Te RH to z tej czarnej coupy :?: Całe w polerce?? 8J tam jest?? Gruby wóz powstaje :shock: To mi się podoba :-o
Tak czy siak fele będą na sprzedaż jak tylko znajde coś szerszego w przedziale 9-10j w 17ce.
Nie dbam o to :mrgreen:spaykee pisze:dawaj 9j na przód i 10j na tył, mnie masz Q to będzie git majonez, konkret jak się patrzyt <ok> fakrt, że piasty pójDĄ Z dymem w ciągu miesiąca, ale to się nie liczy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
4szt rantów kosztują 2tys zł <lol> z resztą mają nieodpowiednie ET zeby je poszerzone wlozyć bo muszą wisieć na dystansie zmieniającym rozstaw (u mnie 25mm), to takie 9j 10j będą juz grubo wystawac po za auto, a wtedy nie zglebie suki tak jak teraz :mrgreen:Niki20 pisze:nie wiem czy w RH były ranty 7,5J :roll: A po co sprzedawać?? Kup ranty odpowiednie i po sprawie <ok>kris0181 pisze:Tylko co do szerokosci to nie jestem pewien czy 7,5j czy 8j.
Z resztą to tylko teoria, założe te RH co mam, okaże sie jak się ułożą w aucie jesli bedzie miejsce to sie kupi ranty :roll:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
- michael80b3
- Forum Audi 80
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt: