[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
nie wiem ale raczej nie... na pewno się pojawię kwestia czasu. tak wypada jak wypada. Jestem na szkole wojskowej dlatego u mnie jest cieżko z czasem zwlaszcza ze mam sporo roboty przy domu (130 km od warszawy) więc weekendy są u mnie "pracujące".
Gdy bedzie telefonik w nocy na tygodniu to sie pojawie prawie na pewno a weekend to jest sprawa ruchoma.
Gdy bedzie telefonik w nocy na tygodniu to sie pojawie prawie na pewno a weekend to jest sprawa ruchoma.
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
lysy_18, Ja jadę sam i w ostateczności jak koledzy Cie dowiozą do Płońska, mogę Cie zabrać.Łysy_18 pisze: Czy dało by radę bym zabrał się z kimś na zlot na mazurach?
Jeżeli jest tak jak mówił Lysy, i pasek tylko spadł i trochę przestawił alternator to dla sprawnego mechanika jest to 15 minut roboty, poluzować mocowanie, bodajże 2 śruby, założyć nowy pasek, naciągnąć i mocno dokręcić mocowanie i po robocie, no chyba że stało się coś innego ale bardzo w to wątpię.ATLAS pisze:Łysy_18, a czy to nie jest usterka prosta do naprawy? Czy nie wystarczy kupić pasek, zluzować alternator i go założyć?
Pozdro