[Chrzanów-Trzebinia] Spoty kto chętny?
[Chrzanów-Trzebinia] Spoty kto chętny?
Witam ludzi i mam takie zapytanie moze by tak zorganizowac spotych w Chrzanowie lub Trzebini? Proszę się wypowiadac na ten temat moze cos wymyslimy razem i do czegos dojdzie i bedziemy sie regularnie spotykac na spotach, bo ludzi z tej okolicy chyba nie brakuje. Kto chętny niech pisze :mrgreen:
[ Dodano: 2011-04-06, 20:26 ]
co nikt nie jest zainteresowany?
[ Dodano: 2011-04-06, 20:26 ]
co nikt nie jest zainteresowany?
Jak tylko bedzie czas i miaesce to z checia bym wpadl na spocik miejscowy bo na wyjezdne nie bylo okazji albo czasu 8-) 8-)
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2011, 10:10 przez Enson707, łącznie zmieniany 2 razy.
no to mozna by sie wybrac w sumie w maju na tą gór żar do żywca, zintegrowac sie ze Ślonzokami <ok> pojechalibysmy wieksza ekipa, a tam nie jest daleko ja mam koło 75km a wy chyba cos kolo 60km w jedna strone. zbierzcie ekipe, przemyslcie sprawe i mozna jechac... <ok> chłopaki z Olkusza bedą na pewno przez Chrzanów jechac a Kraków by w Zatorze dołączył... <ok>
przemyslcie sprawe
przemyslcie sprawe
Spot w Chrzanowie
Witam, Myślę że dzisiaj wieczorem ma każdy czas wolny na chwilę żeby się poznać między sobą i zaplanować jakiś wspólny wypad gdzieś dalej ludzi z chrzanowa i okolic. Proponuję godzinę 20:00 na parkingu przy Starostwie Powiatowym w Chrzanowie (oświęcimska), myślę ze miejsce jako takie zeby się poznać w miarę dobre, bo o tej godz. parking bedzie pusty i sądzę że chwile czasu wolnego napewno ktoś znajdzie.
no to jak koledzy z tymi spotami? ja proponuje dolaczyc do spotow audi ktore sa w chrzanowie w poniedzialki o 18 na parkingu za skarbówka sam tam smigam i jestem bardzo zadowolony, wiec zapraszam <ok>
[ Dodano: 2011-04-24, 23:52 ]
no i czekam na jakies sensowne wypowiedzi na ten temat bo wypadalo by rozruszac to w chrzanowi :mrgreen: e
[ Dodano: 2011-04-24, 23:52 ]
no i czekam na jakies sensowne wypowiedzi na ten temat bo wypadalo by rozruszac to w chrzanowi :mrgreen: e